Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość B4D4M

kończę wcześniej, ale dziewczyna dalej mnie ujeżdza dopóki ona nie skończy

Polecane posty

jak z Ikarem ? nie to prawda ,wiem po sobie ale do tego trzeba dojrzeć i sporo eksperymentować w łóżku

Gość Taka siaka
powiedziałby mi chyba o tym, mi sie wydaje że po prostu za bardzo sie stara, a z tym długodystansem słyszałam już od kilku osób że to normalne, że np od razu nie chce mi sie dalej

Gość Taka siaka
a tak wracając do tematu to może pogadaj że chcesz chwile zaprzestac i za chcwile dokończyć kiedy będzie znów gotowy Twój przyjaciel

Gość B4D4M
no Petrol to już chyba raczej jest Dedalem, który był rozważny i wiedział co i jak by się nie wygłupić;)

Gość Taka siaka
tyle że ikar spadł do morza a kobieta walnęła o szafkę nocną:0

Gość B4D4M
ciekawe czy bym dał radę, bo nieraz chcę tak, ale po pierwszym finiszu już dalej mi się nie chce:|

Gość B4D4M
no może tak źle nie było w końcu dwie poduszki powietrzne zabezpieczają przed uderzeniem;)

Gość Taka siaka
ja jestem zdania że po co robic coś z przymusu, nie sądze że byłoby to miłe dla któregokolwiek z partnerów wiedząc że dla drugiego to jest tylko czekanie na koniec

Gość B4D4M
tak masz rację, nie wolno nikogo do niczego przymuszać, nic na siłę jeśli dwie strony zechcą to może z czasem wyjdzie

Gość Taka siaka
dokładnie, to nie sport... może dla niektórych tak;p ale jak dla mnie to nie o to chodzi.

w łóżku nie wszystko od początku gra musicie się dotrzeć rozmawiać ,otwierać na siebie daj czas czasowi jak to się mówi seks jest bardzo trudną nauką a zadowolić 2 osobę jeszcze trudniej a wspólnie przeżywać orgazm .to już szczyt latania

Gość B4D4M
byle nie latać za wysoko bo choroby morskiej można dostać;P

Gość B4D4M
wiem doskonale zę nie wszystko gra bo kiedyś to nawet nie mogłem nic zrobić tak się podniecałem i ledwie zaczynałem a już kończyłem rozumiecie, no teraz już ciut lepiej;P

Gość B4D4M
powoli do przodu:) nie no jest nawet bardziej niż ciut lepiej, a czasami mam nawet taki dzień, że muszę się dobrze skoncentrować by skończyć...ale teraz to z reguły ja kończę kilka sekund wcześniej przed moją kobietą no a ona jeszcze kończy gdy ja już troszkę odczuwam ból:(