Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KkLARUSIA

UBIÓR

Polecane posty

Gość KkLARUSIA

Kochani potrzebuję porady....mój mąż ma 22lata mamy córeczkę....chciałą bym wiedzieć jak się ubiera młody tatuś mąż??ciągle ubiera koszulki, dżinsowe spodnie i sportowe buty....mi to już nie odpowiada....chciała bym namówić męża żeby zmienił styl ubierania tylko nie wiem za bardzo co....mąż cały czas jest w pracy... przyjeżdża 2razy w miesiącu i nie bardzo jest czas na chodzenie po sklepach....postanowiłam że sama mu coś kupię tylko co??co moglibyście mi poradzić???

Gość KkLARUSIA
i znów nikogo nie ma??

Gość KkLARUSIA
widzę że nikt mi nie pomoże =(((((

Gość welonka w
a może teraz ktoś mi poradzi coś

Gość KkLARUSIA
a może teraz ktoś mi coś podpowie??

Gość KkLARUSIA
no proszę

Gość ambi pur
kup mu koszulę z krótkim rękawem w kratkę. Mnie się bardzo podobają faceci w takich koszulach.

Gość możesz mu załozyć
worek po ziemniakach, a na głowe siatke po cebuli

możesz kupić mu jakieś fajne skórkowe buty i nie mam tutaj na myśli wybitnie garniturowych a mających sportowy fason tyle że eleganckie zamiast dżinsów popatrz za spodniami z materiału jest tego też dużo ...koszule rozpinane też masz różne fasony

Gość ja mam 30 lat i nie mam
nawet garnituru.. na codzien chodze w jeansach i bluzach i adidasach ... nawet do eleganckich miejsc mozna pojsc w jeansach plus cos elegantszego np. marynarka lub koszula i buty wyjsciowe..

Gość krowy jedza trawę
jezu.... boże chron mezczyzn przed takimi kobietami ! to, że jst ojcem to nie znaczy,że ma sie nosic pod krawatem. Ktos nadem na dobrze pisze- dzinsy i marynarka beda bardzo ok, jak juz musi byc 'dojrzalej' ubrany ;/

nie zmieniaj go na silę. możesz mu co najwyżej kupić kilka uniwersalnych rzeczy jeśli je polubi wtedy można pomyśleć o większych zakupach. facet nie przeżyje szoku w postaci przesiadki z białych adidasów na lakierki. powoli. jednokolorowe podkoszulki np. z zary, pull&bear, prosty czarny sweter, koszula ale luźna nie od razu krochmalony kołnierzyk np. z cienkiego lnu, pół sportowe buty (w kroju sportowym ale ze skóry) itd. jeśli to mu się spodoba to wtedy możesz spróbować przekonać go do czegoś więcej. powiedzmy sobie szczerze dużą część mężczyzn ubierają ich kobiety (mam 3 braci 2 ubierają żony 3 ja).

y spytaj sie go czy nie chcialby od ciebie jakiejs ladnej koszuli dostac do chozdenia? jak nie to nie nic na sile

Gość welonka w
dziękuję