Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jak mi smutno :( pogadajcie ze mna bo zaraz zwariuje :(........................

Polecane posty

to wszystko przez mojego chłopaka a w zasadzie byłego chłopaka ostatnio bardzo dziwnie się zachowuje .. od paru tyg. robi takie rzeczy że aż mi się przykro robi :( np. pojechałam z nim na dyskotekę (tzn ja miałam dojechać na miejsce)bo on chciał pić a ja chciałam żeby się dobrze bawił ale miały to być tylko z 2 piwa przez cała imprezę ja przyjeżdżam o około 20 a on juz prawie pijany i mowi mi ze chce się bawic oddzielnie i żebym wracała do domu (wyszło na to ze wrócił ze mna :/ )z 3tyg temu chciał ze mną zrywać bo niby nie pozwoliłam mu chlać do 4 w nocy z kuplami przyjechał do mnie i z morda żebym mu spakowała wszystkie jego prezenty , wszystko i że ze mną zrywa bo go ograniczam :O A wczoraj wyskoczył z tym że ze mną zrywa bo nie jestem zadowolona z faktu ze jedzie 6 miesięcy za granice ze mnie nie kocha i w ogóle... żeby on jeszcze trzymał się tych swoich postanowień ale po każdym takiej akcji przyjeżdża , dzwoni i mówi jak bardzo to on mnie kocha :( co o tym myślicie razem jesteśmy już 4 lata nigdy nie mieliśmy żadnych przerw ..

nikt mi nie doradzi :(

a co tu doradzać ???? ... jak otworzyć oczy na śmiecia ???? przecież Ty i tak z nim zostaniesz ....

Gość titibobasku
zrób sobie wesołe myśli :D

I na jaką odpowiedz liczysz? jak Ci napiszt to co myśle-czyli masz go zostawić bo On jest nikim i nie warto tracić zcasu, nerwów na kogoś takiego,- to zaraz napiszesz że go kochasz, z eOn nie chciał tak się zachwać i takie tam.. Wię odpwoeim tak jak byś chciałą, zebyśmy odpwoiedzieli- ZMIENI SIE ZOBACZYSZ. WSZYTSKO BĘDZIE DOBRZE:)

Gość dorka90
biedna:( ja tez araz zwariuje , rozchorowałam sie az od spraw miłosnych :( mam jednak inna sytuacje:(

ja mam 20 on 23 , ale nam było naprawdę dobrze ze soba ale on jest taki bardzo impulsywny nie zastanawia sie nad tym co mówi :/ i to wszystko sie dzieje na przestrzeni około miesiąca przez te 4 lata bylo ok po prostu jestem w szoku :O teraz naprawdę przesadził z tym że powiedział mi ze mnie nie kocha(a pewnie jeszcze dzisiaj będzie za to przepraszał) nie będę się nikogo prosić o uczucie .........

Gość Elminster Złotooki
będzie dobrze, kocha cie mocno jestes juz rozjechana, bralas w tzipe, dupe i pysk, to siedz z nim i nie narzekaj

Elminster Złotooki-- nie oceniaj wszystkich swoja miara

Gość dorka90
a jak sie tłumaczy? dlaczego tak sie na Tobie wyzywa? moze ma jakies problemy? a robi to zawsze w towarzystwie innych?

hmm zauważyłam ze bardzo źle wpłynęło na niego to ze nie ma aktualnie pracy i strasznie sie zmienia pod wpływem alkoholu a jak dojdzie do połączenia kuple + alkohol to juz w ogóle :O wcześniej sie tak nie zachowywał mówił ze to ja jestem zawsze na 1 miejscu ...

Gość Wieczorkowskirafał
dokładnie wyszło szydło z worka.naprawde kazał ci spakować wszystkie prezenty od niego??co za wieśniak.wiem jedno napewno cie nie kocha i nie kochał.dobrze sie stało, ze sie rozstaliście.urwij z tym człowiekiem kontakt we wszystkim!!!!! http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość dorka90
a udaj sie raz z nim na taka impreze kuple+alkohol, badz caly czas przy nim i niech Cie co chwile zapewnia że Cie kocha. może Ci kumple mają nieciekawy stosunek do dziewczyn i udziela mu sie to w ich i alkoholu towarzystwie :/

tak kazał spakować wszystkie prezenty powiedział ze nie będę sobie jego aparatem (prezent na 19 urodziny)robić zdjęć z jakimś nowym chłopakiem :O

byłam na takich imprezach powiedziałam sobie po tej co kazał mi wracać do domu ze nigdy więcej :O

żal mi Ciebie, bo on raczej się nie zmiani.... 4 lata to trochę "przechodzony" związek i często wtedy ludzie się rozstają :/ P.S. nie można pozwolić sobie żeby on Cię tak traktował- on nie będzie miał potem do Ciebie szacunku............

ale co ja mam zrobić naprawdę urwać wszystkie kontakty ?? już nie ma żadnych szans tak ?

Gość just one year of love is bette
gdybym był Twoim chłopakiem, to szanowałbym Cię, poza tym nie stosuję używek, mam pracę, myślę perspektywicznie :)

Gość dorka90
Jesli jeszcze go kochasz lub się zastanawiasz, to powiedz że zrywasz i ze ma się do Ciebie przez miesiąc nie odzywać i że bardo go prosisz bo potrzebujesz od niego spokoju i odpoczynku. sama sie z nim przez miesiac nie kontaktuj. Moze zrozumie co traci i się poprawi lub Ty zrozumiesz że nie tracisz nic zrywając; ) a jak to nic nie da lub już go nie kochasz no to nie ma rady i sensu z nim być: (

Gość ona8888888
pogadaj z nim daj ostatnia szanse jak cie kocha i mu zalezy to powied e ma zmienic swoje zachowanie ze ma przestac pic wiesz ja mialam tak samo jak ty pisujesz,,, dalam mu ostatnia szanse i teraz jest dla mnie aniolem nie pije nawet fajki rzucil, to alezy od tego czy mu naprawde zalezy wez go jeszcze na probe i sie nie zalamuj;)

ale to juz chyba nie ma sensu bo ja mu dawałam już tych szans z 5 razy :O on nie wierzy w to że jak wróci to ja mu powiem do widzenia ..

Miałam tak samo! wiesz co zrobilam? zawchowywalam sie tak samo jak on! jezdzilam na imprezy sama itp az wreszcie zmadrzal i poczul sie tak jak ja zawsze sie czulam. I chodzi jak w zegarku ;D

Gość mysecka
to mu wreszcie powiedz to dowidzenia jak wróci do ciebie po takim czymś i niech przemyśli swoje zachowanie

Gość tylko nie to .znowu ?
witaj , a wg mnie to on kogoś ma na boku i wacha się czy Cię zostawic czy nie, może faktycznie bardzo Cie kocha i boi sie że bedzie tęsknił albo ze z tamta mu nie wyjdzie, dlatego takie dziwne jest to jego zachowanie i pewnie po to chciał abys spakowała mu prezenty które ci dał aby mieć co dawać tamtej , nieraz to przerabiałm i zwykle oni wszyscy zachowują się podobnie, dlatego uważam że dobrze zrobisz jak naprawde potraktujesz te jego zrywania serio i urwiesz kontakt, a po kilku dniach wróci z podkulonym ogonem a Ty bedziesz miała nad nim przewage .

on nie ma nikogo po prostu nawet by nie miał czasu się z nia spotykać bo ciągle siedział u mnie ,cały czas chciał przyjeżdżać .