Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d jhd j i

Chodzicie codziennie na solarium?

Polecane posty

Gość d jhd j i

Np. aby szybko nabrac opalenizny..ja mam w sobote weselę (gość) i mało czasu zostało:( nie wiem, czy nie zaszkodze sobie...:( jak byłam wczoraj, dziś i jutro pójdę:(

Gość ja się boję latać
to chyba za często, za bardzo się opalisz i zacznie Ci skóra schodzić. Ja, jak mam jakąś ważna okazję, to chodzę co drugi dzień. Najważniejsze jest jednak, żebyś nie zapomniała o nawilżaniu skóry, zaraz po opalaniu. Proponuję wrócić po solarium do domu, wziąć prysznic i solidnie się nasmarować jakimś nawilżającym balsamem, może być taki podtrzymujący opaleniznę.

Gość wcalenienie
Nie chodzę nigdy. Na słońcu też się nie smażę, nie chcę za 10 lat wyglądać jak własna babka. Do "opalenizny" wystarczy dobry balsam brązujący

Gość rokokoko
idz na spray tan, ja tak zrobilam na dzien przed weselem, i wygladalam super, wszelkie nie doskonalosci mozesz zawsze zatuszowac kremem brazujacym, ( nie samoopalaczem) i na dekolt troche pudru brazujacego z krysztalkami,

Gość d jhd j i
Nie latam na solarium...jakbym byla stałą klientka to nie zadawałabym tego pytania..:) Niestety- balsamy i samoopalacze odpadaja..po niedzieli jad e nad morze i nie chce, by schodzący balsam robił mi centki na ciele:(

Gość rokokoko
to moze krem brazujacy?? ja czasami uzywam, tez jest dobry i daja lekka opalenizne odrobinka mieniacych krysztalkow, po weselu normalnie zmywasz;) mialam loreal i revlon , oba byly swietne

Gość rokokoko
ale npiasalam:D daje* ladna opalenizne z odrobina mieniacych sie ''krysztalkow'';]

Gość jdfkoigjdfklgijdfiklid
gdzie idziesz na wesele? ja tez ide :D

Gość d jhd j i
:D

Gość jdfkoigjdfklgijdfiklid
?;d

Gość mam wyjebane na solarium
:PNawet na słońcu nienawidzę się smażyć:oDobrze,że nie mam mega białej karnacji ale nawet gdybym ją miała to i tak bym się nie opalała;)