Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LFP

DZIEWCZYNA PRZYZNAŁA SIE MI DO 14 PARTNEROW, IIII...?

Polecane posty

Gość LFP

WCZASIE ROZMOWY Z DZIEWCZYNA WYSZŁO ZE MIAŁA 14 PARTNEROW, CZY TO DUZO CZY MAŁO, JAK NA KOBIETE JAK SADZICIE. CZY FAKTYCZNIE TYLU MIAŁA CZY TAK TYLKO POWIEDZIAŁA NIE ABYM NIE PYTAŁ, W CZASIE LUZNEJ ROZMOWY TO WYSZŁO, NIE NALEGAŁEM. MOWIŁA ZE OSTATNIO BYŁA NA WESELU, SAMA BAWIŁA SIE Z KIMS TAM POZNANYM, A PO PORAWINACH WYLADOWALI RAZEM W SYPIALNI.ZALEZY MI NA NIEJ, TRUDNO MI OCENIC JAKI TO TYP KOBIETY, MIESZKAMY KAWAŁEK OD SIEBIE, CHCE ZAUFAC, JEST WAZNA DLA MNIE, ALE PEWNE ZIARNO NIEPEWNOSCI JEST ZASIANE. PRZYZNAŁA SIE TEZ DO TEGO ZE BEDAC W ZWIAZKU zDRADZIŁA, I W PEWNYM OKRESIE OKOLO MIESIACA SPOTYKAŁA SIE Z DWOMA, A DOPIERO POTEM TEMU PIERWSZEMU POWIDZIAŁA ZE ODCHODZI. CO MYSLICIE?

Gość czubeczka
zwiewaj i wylacz kapsloka

Gość Glupia jestes
ma kurewskie zapędy

Gość LFP
Lu Cyferka, dlaczego sadzisz ze jestem nie normalny, wobec twego załozenia , to norma , nic nadzwyczajnego, tak? dobadujemy sie wspaniale jest wszystko ok, tylko przyznam ze zdeka zaskoczyło mnie to i przytkało.

Gość ??????????????????????????????
widzisz, było dobrze to musiałeś sie o to zapytac. nie trza było psuc

Gość co za kreyńskie prowo
💤

skoro sama sie przyznala,ze potrafii zdradzic,to tez bym sie bala.co innego miec 14stu kochankow bedac wolnym,a co innego zdradzac

Gość LFP
Rozmawialismy o wszystkim, o wielu roznych rzeczach, i to z jej strony inicjatywa wyszła, powiedzialem ze jej powiem ile mialem partnerek jak ona mi powie o swoich, to nie ja nalegałem , jest otwarta szczera, powiedziala ze lubi sie bawic, i nie obchodzi jej co ludzie sobie mysla, gdy powiedzialem czy nie martwi sie jak ja beda postrzegac , bo skoro byla zkims na raz, tylko to on napewno powie swym kumpla kogo przelecial, a ona mi powiedzia ła wtedy ze nie obchodzi ja to, bo jak facet bzyka to jest ok, a jak kobieta lubi to jest puszczalska,. I ze to ona moze powiedziec jak bedzie chciała ze go zaliczyła. to nie prowo, jak chcecie to wierzcie ajak nie to nie. w zyciu zdarzaja sie rozne sytuacje dlatego pytam, na forum sie.

Gość LFP
Tzn, jesli chodzi o zdrade to jak mi o nich powiedziala , to ja ja zapytałem czy tez cos takiego zaistniała, powiedziala ze tak, bo to byla wielka miłosc , z tym drugim byla potem 2 lata w zwiazku

Gość poks
Powiem Ci, że mam podobnie. Może nie aż 14, ale trochę mniej. 1 próba zdrady wycofana za wczasu(czyt. nie doszło do seksu). Nie w czasie chodzenia ze mną. Też się zastanawiam... Z drugiej jednak strony, każdy próbuje nowych rzeczy aż w końcu dorasta, tym bardziej jeśli spotyka tą właściwą osobę dla której warto żyć. Powiem Ci. Czasami lepiej się wyszaleć za wczasu. Czasami te święte szaleją bardziej potem, bo są głodne niż te co się wyhasały przed.

Gość LFP
masz racje, tyle ze nie powinno moze, ale nasuwa mi sie pytanie czy ta 14 to czasem nie jakas czesc tylko.

Gość a ile ona ma lat
bo to bardzo ważne. mój mąż ma obsesje na tym punkcie. Dla niego 10 to juz duzo i to w wieku 40 lat. Na taka jak twoja nawet by nie splunął. Kobieta która zdradziła nie jest warta miłości i zaufania

Gość manelka
Zależy ile dziewczyna ma lat, do 14 partnerów można miec nawet w ciągu roku. to zależy jaka jest i jak sama ocenią taką ilość. pierwszym już nie będziesz niestety.

Gość LFP
Ma 30 lat, jest panna, znamy sie niezbyt długo, ale rozmawiamy o wszystkim , nie ma tabu, zdradziła kilka jak miała 26 lat

Gość LFP
sorry, zdradziła kilka lat temu, dokładnie jak miała 26 lat, i mowi ze aby tamtego jednego , wczesniej czy pozniej nie, gadamy otwarcie na wszystkie tematy, mieszkamy od siebie 200 km

Gość co za szmaciarze z was
Syf kiła i mogiła do was zawita. Oczywiście to prowokacja.

Gość LFP
prowokacja cie robiła chyba, nie pasuje to nie czytaj, z ludzmi ktorzy maja jakies poglady i cos o zyciu wiedza chce pogadac, Nie pasuje zegnam , do widzenia

Gość LFP
mam grzyba na chooju i zarazilem sie od swojej szmaty 😭

Gość LFP
spadaj podszywie

Gość LFP
wczesniej miala rzeżączkę, syfilis, chlamydię, grzybicę, upławy:classic_cool::D

Gość LFP
jem kupe

Gość LFP
14 chujów w cipie to malo.czekam az wyrucha ja nastepne stado jeleni, do 100 moze byc.

Gość LFP.
czekam na aids,jestem przegrancem zyciowym i zadna porzadne mnie nie chca

Gość to wcale
to wcale nie jest tak dużo, ja jestem tez po 30-tce i miałam ich wiecej, na pewno ponad 20.Ale dzięki temu wiem, ze chce powaznego związku i nie mam już głodu poszukiwania przygód z innymi, zeby spróbowac jak to jest z innymi... dziewczyna ma racje: jak facet zalicza kobiety w takich ilościach, to jest twardzielem i macho, a kobieta po prostu dziwką...

Autorze przecież twoja dziewczyna to prawie dziewica. Kobiety w wieku 30 lat nie są w stanie w ogóle policzyć z iloma mężczyznami spały. Także ta twoja jest wyjątkowo porządna.