Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kampania reklamowa

kurcze musicie mi pomoc juz tu mialam topik

Polecane posty

a wiec jak juz pisalam do 31 lipca mam wypowiedzenie z pracy, znalazlam juz inna prace w tym samym fachu ale w innym miescie i umowa juz na mnie czeka musze jechac ja tylko podpisac. ale: moj obecny zaaklad pracy kupuje ktos inny i proponuje mi zatrudnienie od razu-praca jest w moim miescie-10 min na nogach. jutro mam z nowym wlascicielem miec rozmowe. i teraz nie wiem jak odmowic tamtym?? nie spodziewalam sie takiego obrotu sprawy ;/

Gość szara masa.....
bierz tę na miejscu , ale dopiero wtedy jak jak umowę będziesz miała w ręce:) tam grzecznie podziękujesz i tyle.

tam juz umowa czeka na mnie w biurze wpisali mnie juz nawet na str internetowa kurcze a ja dopiero jutro bede rozmawiala z nowym wlascicielem, bede musiala odmowic jak sie dogadamy ale kurcze nie wiem jak i boje sie jak male dziecko

Gość szara masa.....
hm..., a tamtym już ustnie obiecałaś ,że umowę podpiszesz ,że oni tak z tą stroną w necie i wogóle? bo wiesz ustna umowa też jest wiążąca:(

kurcze wiazaca?? nie gadaj ;/ no bylam na rozomowe przedstawili sytuacje ja sie zgodzilam wyslalam dane i umowe mam przyjsc podpisac o prace 2 sierpnia ;/ kurcze nie strasz mnie, no ale nadarzyla sie taka a nie inn aokazja ktora jest dla mnie korzystniejsza ;/ to co ja mam zrobic

Gość szara masa.....
zadzwoń do PIP , dowiesz się wszystkiego prosto ze źródła , ja nie znam sie na tym tak dokladnie.

Gość fdsdfsfs
wg mnie to bzdury nic nie podpisslas trudnoi musisz grzecznie przeprosic i tyle zdaarza sie

Gość wymarzona
nic nie podpisalas,prace masz dopiero podjac wiec w czym problem? Powiedz ze dostalas atrakcyjniejsza oferte pracy,po pierwsze;praca na miejscu,po drugie;duzo wieksze wynagrodzenie. Nikt Ci nic nie powie na takie diktum,chyba ze zaproponuja Ci faktycznie atrakcyjniejsze warunki niz te wymyslone.