Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DianQ

Dobry podkałd/puder

Polecane posty

Gość DianQ

Potrzebuję jakiegoś dobrego podkładu w kremie ! Mam taki problem że jakiego bym nie nałożyła podkładu a na to odrobinę pudru to za jakąś 1h to wszystko wsiąka mi w skórę i wtedy jestem czerwona i wszystkie syfy mi widać :(( PomoCyyy !

Gość Evelinklaaaa
Z avonu jest dobry antystresowy, "idealny kolor" , lub twaly podklad . Poszukaj na allegro to sa 3 fluidy z avonu. Sa naprawde dobre

Gość DianQ
Aa nie będą się wsiąkać w skórę ?

Gość DianQ
a na czym ta baza polega ?

Nakładasz jej cieniutką warstwę i jak już dobrze wyschnie, to dopiero na nią nakładasz podkład. Jak zainwestujesz w dobrą bazę i nienajgorszy podkład, to powinno być spoko ;)

Gość manelka
Ja miałam zawsze z Loreal a ostatnnio kupiłam fluid długotrwale rozświetlający firmy Deni carte i jest bardzo dobry. Nie wsiąka i super się rozprowadza.

Gość ja mam rade dla ciebio
avon??buhahah dobre sobie... najlepsze to podklady z revlona ja mam custom creation, super jest tez max factor colour adapt aha ale kup w zwyklym sklepie bo w necie pelno podrob

Gość dobry podklad
Ja uzywlam juz wielu podkladow ale zaden nie byl tak dobry jak podklad z max factora Lasting performance.. trzyma sie bardzo dlugo nie rozmazuje nie wchlania sie i jest swietny.. nie robie maski na twarzy co tez jest wazne... ogolnie jest super.. a podklad z avonu antystresowy jest zbyt lekki i nie kryje dobrze.. tzn ja go uzywam czasami bo mam czysta twarz wiec mnie nie zalezy na super kryciu... ale z max factora kryje bbaaardzo dobrze :)

Gość vichy................
kochana a ja ci proponuje vichy, dermablend- mocno kryjacy- jak dla mnie rewelacja- nie wchłania sie i długo sie trzyma oraz na cera z niedoskonałościami - norma teint tylko cena powalająca :( ale mnie na dlugo starczał a używałam codziennie i sporo :)