Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie-placki

SPÓŹNIAJĄCY OKRES !!!

Polecane posty

Gość lubie-placki

witam. od trzech dni spóźnia mi się okres. chciałam zaznaczyć, że jestem dziewicą, ale kiedy miałam dni płodne kąpałam się w jeziorze. teraz się boję, że jakieś plemniki mogły być w wodzie i cudem zostałam zapłodniona... albo po prostu już świruję. proszę, pomóżcie!

Gość Balm
Nie masz sie o co martwic. Zmiana klimatu, stres? Wiele rzeczy moze wplynac na opoznienie okresu. Nie przesadzajmy...

Gość lubie-placki
byłam na urlopie przez dwa tygodnie, ale to nie było za daleko. jedyne 20 km, więc zmiana klimatu? sama nie wiem. stres? też nie bardzo. cały miesiąc był spokojny. tylko teraz zaczęłam się nakręcać i stresować tym spóźniającym okresem..

moze nawet nie zmiana klimatu, ale pogody, ciśnienia, nie bój nic, jak sie uspokoisz i przestaniesz sie teraz STRESOWAĆ, że nie masz okresu to go dostaniesz ;p zawsze tak jest :)

Gość lubie-placki
ale w ogóle jest taka możliwosc, żeby plemniki przedostały sie przez błone dziewiczą?

Gość Cocos!
NIE MA takiej opcji :P nie da rady tak zajść, na 100% nie musisz sie w ogole martwic :) plemniki nie przezyja w jeziorze, w pochwie tak, bo tam jest takie srodowisko, ale w jeziorze to nawet zbyt chlodna temp. je zabije :D

Gość pigułeczka
nie masz sie co martwic plemniki zbyt szybko gina zeby mogły zyc w wodzie.na 100% to nie ciąża nakręcasz sie i dlatego go nie ma wez ciełpą kąpiel i zobczysz sam przyjdzie:)

Gość masło.maślane
jak mi sie spoznia to tez biore ciepla kapiel, ale taka ze az gooorracoo bardzo :P po wyjsciu pije czerwone wino, bo na krążenie dobrze robi, sa takie teorie ze moze pomóc w przyjsciu @ i na sam koniec aspirynka albo 2 na rozrzedzenie krwi :) jak masz termofor to poloz wieczorem na brzuszek i spodziewaj sie ze przyjdzie :P