Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i powiedział że zrywa ze mną.

Facet mnie zwyzywał od kurew i suk :(

Polecane posty

Gość i powiedział że zrywa ze mną.

zaczne moze od poczatku, wczoraj dowiedzialam sie ze jestem w ciazy! to juz ostateczny wyrok od ginekologa a nie test po ktorym mozna miec jeszcze nadzieje jakas :( to spadlo na mnie jak grom z jasnego nieba, nigdy nie planowalam dzieci, nie chce ich miec, mam 27 lat, moj facet ma tez 27 lat, oboje mamy po 27 lat, i jak mu powiedzialam to on sie ucieszyl, mowil ze to wspaniale i ze wogole powinnismy teraz wziasc slub, super naprawde, zamoczyl kija i sie teraz cieszy bo to nie on sie bedzie meczyl 9 miesiecy w ciazy, to nie on bedzie przezywal bole porodowe, to nie on straci figure po porodzie, powiedzialam mu ze nie urodze tego dziecka! ze usune ciaze! slyszalam ze mozna legalnie w UK usunac, a on sie wsciekl! zwyzywal mnie od dziwek, kurew i suk i powiedzial ze jesli usune ciaze to z nami koniec, kocham go i nie chce go tracic ale po tym co mi powiedzial? myslicie ze powinnam mu wybaczyc te slowa i dac mu jeszcze jedna szanse? on mnie chyba wcale nie kocha, ja myslalam ze zrozumie moja decycje, ze zaakceptuje ja a on sie zachowal jak jakis katolik, przeciez to jest moje cialo i mam prawo decydowac co z nim zrobic a co nie, jak patrze na te wszystkie slonice w ciazy to az mi sie niedobrze robi, nie chce taka byc! a po porodzie obwisle cycki i tlusta dupa! nie chce sie stac taka wywloka! licze ze przynajmniej tu na forum znajde zrozumienie i wsparcie psychiczne bo jak pisalam na swojego faceta a moze juz bylego faceta kto wie, nie moge na niego liczyc

Gość zalany rolnik
i tylko wrodzona delikatność jego nie pozwalała mu by Ci naubliżać

nie powazni jestescie,a Ty to juz napewno,moze rzeczywiscie tacy ludzie nie powinni miec dzieci,mimo wszystko nie dzialaj pod wplywem impulsu...

Gość szara masa.....
kobiety decydujące sie na aborcje nie są warte kochania!!!!

Gość annamajorka
powinnas usunac tego bachora,bedzie jednego smiecia mniej:)

Gość hłehłe
marne prowo suczko buhahaahha

Gość af
w takie sytuacji to ja na miejscu twojego faceta też bym się chyba powstrzymać nie mogła od tego typu epitetów....jak można być tak głupim jak Ty?

a co by było gdyby ciebie matka usunęła w czasie ciąży? po drugie o ciąży można świetnie wyglądać (a nawet o wiele lepiej niż przed) wystarczy dbać o siebie w czasie ciąży.

czy rozmawialiście kiedyś o dzieciach ?...wiedział jaki jest Twój stosunek że nie chcesz ich mieć ?...no i czy on chciał czy nie ?...mówił coś na temat ?

wiesz martwisz się że będziesz miała tłustą dupę ... hm coś ci się pokręciło on pewnie chce związku a ty...??? no właśnie co ty chcesz , odpowiedz sobie sama bo coś chyba z tobą jest nie tak. poskładaj emocje może idź do psychologa albo co!

ale jeszcze nie usunęła i jest potencjalną matką, a nazywając ją kurvą i suką dał wyraz miłości do niej i do dziecka. Amen, niech wam Bóg wybaczy, bo bredzicie....

... ale masz priorytety (figura,obwisły biust,bóle porodowe itd) ... śliny na Ciebie było by mi szkoda .... ten chłopak mam nadzieje pójdzie w siną dal jak najdalej od Ciebie

po pierwsze nie wybaczać tego jak cie potraktował po drugie po co ci facet, który nie akceptuje ciebie i twoich dezycji po trzecie i najważniejsze to jest tylko i wyłacznie twoje ciało i tylko ty masz prawo decydowania co z nim zrobic szkoda ze dupek nie pomyślał jak bedzie wyglądało twoje i jego życie z niechcianym bachorem

27 lat i wiadomość o ciąży spadła na Ciebie jak grom... :O tia niepokalane poczęcie?

teraz powinna usunąć, bo i tak życie z takim patałachem jest bez sensu, katolik???????

BIEDACTWO!!! cycki obwisłe ,hi,hi wiesz my mamy cały czas obwisłe i jakoś nie narzekamy

i powiedział że zrywa ze mną.-- ciesz się,źe masz takiego faceta.Szkoda,ze twoja matka tak nie pomyślala o tobie gdy zaszła w ciążę .Przynajmniej durnych tekstów byś nie wstawiała.:)

a potem wielkie zdziwko jak sie czyta o depresjach poporodowych i mordowaniu dzieci. spróbujcie ćmoki patrzeć troche dalej niz na swoje zasrane podwórko

bmblondyn -- odbilo ci już zupełnie wykształciuchu porąbany.Zejdz już z tego drzewa :( . <stopka>Nie wiedziałam ,ze tylu idiotów spotkam w internecie:D</stopka>

Gość małgośka krk
PROWOKACJA!!!! a wy się nabieracie

Gość lekooomankaa
ale jesteś głupia! nie możesz na niego liczyć?? tak powiedzieć byś mogła jakby Cie zwyzywał właśnie za to że zaszłaś w ciąże i nie chciał tego dziecka!! powinnaś się cieszyć że masz przy sobie faceta który chce abyś urodziła mu syna/córkę! który się z tego cieszy! poczekaj, zobaczysz. Ja też nie chciałam mieć dzieci, a w ciąży też chciałam usunąć, ale potem się przekonałam i zaczęłam się cieszyć, bo był w końcu cel i sposób na życie które ma sens, bo jest dla kogoś dla kogo jesteś wszystkim.

na miejscu twojego faceta tez bym tak zrobila... masz 27 lat i zero rozumu, zero uczuc to nie tylko jego wina, ze teraz jestes w ciazy i do tego martwisz sie figura.. jakas niedorosla jestes jak na swoj wiek, egoistyczna.

Artefakt_Diabła --że tez ten kabel wytrzymał z Toba to go podziwiam:( Jestes wyjatkowa małostkowa i cyniczna:)

jak się dziecka nie chce to się nie seksi bo żaden środek nie zapobiega ciąży - proste i skuteczne a tak na marginesie skoro tak bardzo nie chcesz dziecka to czemu np. nie wycięłaś sobie jajników?

Gość qwertura
to chyba prowokacja, nikt kto tu się na serio o aborcję pytał nie pisał nic w stylu "licze ze przynajmniej tu na forum znajde zrozumienie i wsparcie psychiczne bo jak pisalam na swojego faceta a moze juz bylego faceta kto wie, nie moge na niego liczyc". no ale rozważmy hipotetycznie bmblondyn wyobraź sobie że osoba którą kochasz mówi Ci że jest w ciąży, Ty myślisz o ślubie, cieszysz się jak nie wiem, roztaczasz już w umyśle wizję swojego ojcostwa bo być może cały czas tego skrycie pragnąłeś. A tu mówi Ci że zabije to dziecko legalnie w UK, bo nie zamierza tracić figury. Zachowałbyś zimną krew i nie dał ponieść się emocjom? Jak tak to gratuluje, byłbyś jednym z nielicznych. Tego faceta w jednym momencie ogarneła wściekłość, nidowierzanie, poczucie bezradności i bezsilności, strach. Nagle plany i marzenia zostają zniszczone przez osobę której bezgranicznie ufałeś no ale i tak to raczej prowokacja bo 27letni ludzie zwykle wiedzą o swoich poglądach na posiadanie dzieci, i gdyby on bardzo dziecko mieć chciał a ona nigdy to sądze że do konfliktu doszłoby wcześniej

bmblondyn -- komuna ci już całkiem w głowie przewróciła,obudz sie w konću jest XXI wiek a nie XIX zacofańcu czerwony:D . <stopka>Nie wiedziałam ,ze tylu idiotów spotkam w internecie:D</stopka>