Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryzysowa n.n.

Mój narzeczony oszukuj mnie w kwestiach finansowych

Polecane posty

Gość kryzysowa n.n.

Odkryłam ostatnio niespłacony debet (mówil ze jest na czysto, dostał na niego pieniadze od ojca ) pozniej wzial trzy stowy ode mnie niby na badania ( poszlam do szpiatala, okazalo sie ze jest bezplatne) nie moge mu wierzyc, poradzcie jak rozwiazac ta kwestie.on nie przyznaj e sie do niczego, nie chce o tym mowic :9

Gość kryzysowa n.n.
up up

a nie domyślasz się na co ta kasa idzie? może obstawia jakieś mecze, gra ???

Gość kryzysowa n.n.
nie wiem ale ostatnio cały czas pracuje nad jakims projektem z kolezanką do póxna w biurze

Gość zalany rolnik
na bank placi jej za skrobanke

Gość kryzysowa n.n.
ten na gorze to podszyw. on ma zobowiazania swoje, ale mysle ze by mi powiedzial ze potzrbuje wlasnie na to kasy. chodzi osam fakt ze mnie oszukuje, nie wiem jak sie teraz zachowac

Gość kryzysowa n.n.
co takiego musialo sie stac zebys zdecydowalas sie ostatecznie rozstac? wyjezdzamy za granice, bedziemy miec osobne konta, mimo to uwazam ze zrobil nie fair, ma kto pomysl jak mam to teraz rozegrac?

Gość prawdziwy-facet
powiedz mu o tym. i to ZANIM WYjEDZIECIE. tam bedzie trudniej. i jesli bedzie cie dalej oszukiwal, zmien faceta

Gość kryzysowa n.n.
jak nie zechce gadac, to powiem, ze jeszcze raz cos odkryje i nie bedziemy rozmawiac tylko sie rozstaniemy. chyba tak bedzie uczciwie. co o tym sadzicie?

Gość kryzysowa n.n.
jeszcze go tylko raz wykorzystam bo ma członka jak dzwignię skrzyni biegów w Kamazie

Gość qwertura
Działaj póki jeszcze czas, może np. hazard, bukmacherka itp.

Gość prawdziwy-facet
mysle, ze powinnas pogadac i powiedziec ze nie zyczysz sobie klamstw. i nie mow nic o nastepnym razie tylko powiedz jakich rzeczy w zwiazku tolerujesz - a jakich nie. i tym bardziej wyjasnij wszystko przed wyjazdem za granice.

Gość kryzysowa n.n.
działać tzn. co ? co mam mu powiedziec i jak sie dalej zachowac?

Gość kryzysowa n.n.
masz racje. kupilam wino, bo dzis nasza ostatnia noc i bedzie rozmowa. Jednak mysle ze powinnam jasno mu dac do zrozumienia, że jeżeli jeszczeraz się to powtorzy to skonczymy związek. ja wolaabym takie cos uslyszec wyraznie . ZTym bardziej ze faceci nie rozumieją podobno aluzji :P

Gość prawdziwy-facet
"ze nie zyczysz sobie klamstw. i opisz cala sytlacje jak tutaj." i sobie - moze przy innej okazji wyjasnijcie jak wyobrazacie sobie pobyt za granica. oplaty, pomoc wzajemna finansowa, imprezowanie, kolezenstwo itp.

Gość kryzysowa n.n.
mam zamiar wysylac kase do polski, przez pewien czas bedziemy zyc za jego pieniadze. taka mala zemsta.

Gość qwertura
Musisz z nim poważnie porozmawiać. Trzeba wybadać sytuacje, przede wszystkim na co mu kasa i czy to jest mocno zaawansowane. Skoro ojciec wysyła mu pieniądze czasem to jak sprawa okaże się poważna to trzeba będzie z rodzicami pogadać

Gość prawdziwy-facet
tak, faceci nei lubia owijania w bawelne. ale tez nie mozna mowic o czyms - "..nastepnym razem.." tylko od razu. nie zyczysz sobie takiego zachowania kiedykolwiek. i tu dodajesz jakiego i co ci sie nie podobai czego nie tolerujesz. a jakie beda skutki to nie musisz mowic, on wie.

Gość prawdziwy-facet
jesli bedzie placil za wszystko za granica a ty cala kase do polski to sie przygotuj na to ze wreszcie ci to wypomni i bedzie mial racje. i bedzie wszystko na niego pewnie wtedy i bedzie latwiej sie ciebie pozbyc. i bedzie utwierdzony w racji bo wkoncu kase wyciskalas od niego i pewnie dla kasy bylas. acha, i ustalcie od razu jak placicie rachunki i za zakupy, kto i za co.

Gość kryzysowa n.n.
najlepiej każdy za siebie. Czy ktoa ma jeszcze jakies pomysly?