Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieci sa kochane

Jestem w ciazy ... nie jestesmy juz razem

Polecane posty

Gość dzieci sa kochane

Mamy juz roczna coreczke, i niedawno sie okazalo ze bedziemy mieli drugiego bobasa. Mial ktos taka sytuacje?? Jak to jest...?

wiesz seks bez zobowiazan ;D a ze wpadka to trudno ;D i tak lepsza niz ta co chce usunac ciaze bo piersi obwisle beda i dupa tłusta hahaha

Gość pytanko mam ===
masz szanse dostac pierscionek zareczeniowy od tatusia

Gość manelka
Skoro macie już jedno dziecko i taką niepewna sytuacje to dlaczego nie zabezpieczyłas się przed kolejna ciążą? No chyba wiesz co to antykoncepcja? Teraz będzie Ci bardzo ciężko z dwójką małych dzieci.

Gość dzieci sa kochane
Leviatan wypraszam sobie takie slownictwo, a co do pyt, bylismy wtedy razem... Rusz glowa skora ja nosisz!! Odnosnie zabezpiecz. - nie pytam o opinie mojej osoby, pytam jak to jest kogos kto byl w podobnej sytuacji...

Gość dzieci sa kochane
"Jezeli wsiadasz do samolotu, masz nadzieje ze pilot ma wieksze doswiadczenie, niz Ty..." A wiec Ewelinka po co sie udzielasz? Nie wydaje mi sie zebys wiedziala co to macierzynstwo??!! Bynajmniej Twoje zdjecie mowi samo za siebie :D Oko za oko, a dupa za Ipoda :D

moze nie ma doswiadczenia.. ale jak juz to robic to z głowa.. :/ chociaz podwojnie sie zabepieczyc, jak wiesz z emasz juz dziecko małzenstwem jestescie?

Gość dzieci sa kochane
Ankieta?? Prosze przeczytaj moj post 1wszy ze zrozumieniem. Nigdzie nie jest napisane ze ubolewam nad tymm ze jestem w ciazy, czy ze zaluje tego, czy ze nie mam na to wystarczajaco srodkow aby moc pozwolic sobie na nowa istote... Pyt brzmialo: jak to jest?? :P Czytaj ze zrozumieniem, prosze!

ale jak juz ze soba nie jestescie to musialo was cos poróznic, czyli wnioskuje z emalzenstwem nie ejstescie. A ja choc mloda i jak to mowisz bez doswiadczenia, nie zylabym tak jak ty.. albo slub albo czesc ;D a tu drugie dziecko, nie mowie ze ubolewasz, ale wyszlo na to ze zostalas sama z dwojka dzieci :P moze koles ci pomoze, ale to nie to samo jak maz..

Gość dzieci sa kochane
A powiedz mi jaka masz roznice miedzy mezem a partnerem bez slubu?? Chociaz tutaj Cie zdziwie bo jestesmy malzenstwem, ale nie o tym tutaj chce rozmawiac. Kazdy ma prawo decydowac za siebie, a Ty mna nie jestes, wiec zbedne Twoje albo slub albo czesc. W zyciu licza sie rozne inne elemty a nie tylko obraczka czy papier... Uwierz!! A co do pomocy (powracajac) nie oczekuje, mimo ze jestemy na stopie przyjacielskiej!! Cos jeszcze chcesz wiedziec?

moze nie gimgowna co :/? to pisz ze byliscie malzenstwem ale wam nie wyslzo :/ masz alimenty to dasz rade, ale uwierz mi ze sa tacy faceci co zostawiaja wyjezdzaja i nie chca potem miec nic wspolnego! albo oskarzaja ciebie za to ze jestes w ciazy! o takich przypadkach nie wedzialas co? mi tez do szczescia nie potrzebny papierek i obraczka, ale formalnosci sa wazne zeby potem cos pozalatwiac!!!! nastepnym razem pisz wszystko a nie 3po3

Gość dzieci sa kochane
O matko ale wywod :D A skad to wzielas wyjezdzaja, zostawiaja..? Za duzo tu przebywasz i bajki ludziom w ciskasz, taka ciocia dobra rada :D Sorry nie potrzebuje rad ... takowych :) Chociaz dziekuje za starania :) Dobre brednie, nadajesz sie na felietony :) Nikt mnie nie zostawil i nie wyjechal, decyzja byla wspolna. A alimenty mi sie niepotrzebne.. :P Powtorze ostatni raz, chodzilo mi bardziej, jak wyglada takie zycie od srodka kobiety czy dzieci... Kto przezyl to bedzie wiedzial!!

Gość dzieci sa kochane
Wydaje mi sie ze moj poziom pisany i wyrazanie tego co mam na mysli sa ok, zas Twoj chyba troche za maly zeby cokolwiek zrozumiec- sensowniej :D CIao mala!!

Gość maskakryczna pomyla
up