Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uduud

dziewczyny pytanie do was???

Polecane posty

Gość uduud

jak jedziecie gdzies ze swoim facetem na kilka dni to on placi za wasz nocleg czy same to robicie?:) Dodatkowo do tego pytanie chcialam jeszcze cos dodac...5 dni nad morzem w maire normalnych warunkach ile by mnie wykosztowalo, bardzo bym chciala jechac ale z kasa troszke krucho. Moze podacie jakies fajne sprawdzone miejsca?:) bylabym wdzieczna

Gość uduud
ja jak jade z kolezanka , z ktora niczego nie bedzie to ona za siebie placi , a jak sex jest to polowe kosztow jej zwroce gram fair

place sama za siebie nad morze w najtaniej jest w okolicach mielna, sarbinowo np. ok 30-50 zl za nocleg

Gość uduud
frazelina ale jak sie jedziesz ruchac z kims to tez za siebie placisz?

Gość uduud
podszywy spierdalac!!!!!! hmm w miare rozsadna cena. A bylas tam moze? Masz jakies sprawdzone fajne miejsce blisko morza?:)

Gość mam w d ... sasiadów!
sama za siebie-to oczywiste!

Gość uduud
Moj chlopak uwaza ze to on powinien za mnie zaplacic ale ja nie jestem taka zeby brac od niego kase, zle bym sie z tym czula. Bedzie trzeba wykombinowac cos innego;/

ja tez sama za siebie płace :) a jesli chodzi o jedzenie w restauracji to rachunek na pol :) a jezeli kupujemy hamburgera to np ja zaplace, drugim razem on.. ale nocleg kazdy placi za siebie ;)

powiedz ,że za nocleg płacisz ty a za resztę przyjemności pozwolisz jemu łaskawie zapłacić :D

za siebie tylko ten nocleg :P

ja jak jechalam gdziekolwik ze swoim bylym placilam sama za siebie za wszelkie noclegie, jedzienie, picie, pamiatki itp. itd

Gość uduud
heh sprytne:P tylko nie wiem czy teraz tak na ostatnia chwile znajdziemy jakies tanie miejsca;/ pewnie wszystko trzeba by bylo duzo wczeniej zalatwiac;/

Gość uduud
No dokladnie tak jest

ależ nie można tez być taką zatwardziałą w swoich zasadach :P:P:P pozwólmy czasem na odrobinę szaleństwa naszym mężczyznom , niech płacą jak jak im tak bardzo na tym zależyD:D:D he,he.

Gość uduud
jeszcze dosyc sie unarzeka po slubie jak bedzie robil na moje ciuchy i kosmetyki hehe:P wiec narazie oszczedzmy mu tego bo jeszcze sie rozmysli i nie wezmie ze mna tego slubu:D

albo go tak przyzwyczaisz i dupa po ślubie też będziesz sobie sama za wszystko płacić:D albo wystraszysz go i zniechęcisz tą samowystarczalnością:D

Gość uduud
Nie, nie on sie juz przyzwyczja ze tak bedzie, nie raz mu to mowilam heh niby w zartach ale on wie ze o kobiete trzeba zadbac:P