Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seven Up

Może ktoś też chce zacząć od jutra?? (30.07.10)

Polecane posty

Gość Seven Up

To sie musi skończyć Tak nie można traktować samego siebie, swojego ciała... swojej psychki Nadwaga jest moją zmorą i ....towarzyszką. bo jeśli jest sie z kims/czyms na codzien to w koncu sie do tego czegos trzeba przyzwyczaic, jeśli nie ma siły by to coś pogonić :O Po raz już nie zlicze który mówie że od jutra Może ktoś też chce od jutra?? :)

Czesc:) Ja dziś w pracy miałam spóźnione imieniny Anny, więc dzień miałam bardzo nie dietetyczny

Piszesz że dzis zaczęłas a widze że w ciągu ost miesiąca schudłaś 8 kg Gratuluje :)

no tak.. schudłam. trochę sobie odpuściłam ale już wróciłam do diety :D hihi.. stosowałam 10-dniową i chałwową ;).

Gość ryryryryry
pewnie juz troche kg wrocilo co :)?

Gość ryryryryry
można. Jak bedziesz jadla batonika np. liona bez niczego przez 3 dni to tez schudniesz:) i tak wszystko wroci, wiec nie warto sie meczyc:)

Ja się do was przyłączam. Ogólnie od stycznia schudłam 6kg i zostało mi jeszcze 3. Od wczoraj jestem na diecie MŻ. Zobaczymy ile wytrzymam

nic nie wróciło ;) chcę zejść do 50kg. a chałwowa działa bo chałwa zawiera przyswajalne dla organizmu cukry, a nie tak jak 3bit, lion itp. nic nie wróci jeśli umiejętnie wyjdzie się z diety :).

hejo! dołączam do was i od jutra tez dietuję :) w moim przypadku jest tak samo jak pisałam autorka topicu... niezliczone razy sobie mówiłam że "od jutra" dieta... no i hmmm tak juz od kilku lat :D ale... tym razem mam plan! i sprawdzone metody od koleżanek :D także wszystko na dobrej drodze :D dziewczyny a z jakiej wagi startujecie/startowałyście i do jakiej dązycie? :P generalnie napiszcie cos o sobie :) było by miło tak sie poznac bardziej :) Pozdrawiam!

ojjj starą stopke mam... ale juz zmieniam.. :) nowa stworze jutro jak sie zważe i cele sobie wyznacze :)

Hej zaczynam z Wami :) W sumie dziś jadłam kijowo ale pierwszą godzinkę Callaneticsu mam za sobą. Tak więc w połowie od dzisiaj :) Od poniedziałku chcę zastosować dietę 10dniową. unnoticed-stosowałaś ją idealnie jak w przepisach ? Ile schudłaś po tych 10dniach ? Kamaaaaaa też chcę 6kg zrzucić ! Ale bez słodkiego nie umiem żyć.. choć może.. :P Powodzenia.. :D

stosowalam ja dokladnie, schudlam 4kg. troche malo :P ale mialam juz redukcje masy za soba i chyba wiecej by nie dalo rady :P

a u mnie zastój cholera. Chyba będę musiała zmodyfikować dietę albo zdecydować się na coś innego.

Hej Piękne:) No to marze już 4kg mieć mniej.Widzę po Twojej stopce że ładnie dałaś już radę z kilogramami:) Dietę 10 od poniedziałku,od wczoraj staram się jeść lepiej, mniej i zdrowiej, żeby przy 10 nie paść z głodu :) Teraz zakupy a popołudniu callanetics.. Jak u Was ? Miłego dnia.. i do potem :)

ja bym Ci proponowala diete kefirowa, na 10-dniowej waga leci tylko na poczatku, pozniej wiekszosc dziewczyn ma zastoj :O. tak bylo rowniez w moim wypadku. hmm. ale zrobisz jak uważasz ;).

A widzisz, nie znałam kefirowej, myślałam że kefirowa to te 2 dni w 10dniowej. Jeszcze zobaczę, ale chyba faktycznie lepsza byłaby kefirowa.. z racji, że kefiry bardzo lubię, a jajka czy biały ser.. już nie bardzo. Dziś śniadanko nie za lekkie bo jajecznica z cebulką ale mama robiła i nie miałam serca odmówić. Ostrzegłam ja przed dietą od poniedziałku żeby później spięć nie było ze nie chce jeść jej obiadów :P Kefirową myślę, ile dni ją stosować? Nie chce mieć zbyt dużego niedoboru innych ważnych składników żywienia :) A Wam jak idzie ? Dzięki unnoticed :)

Gość ryryryry
to jeszcze wróci. na 100% w przeciagu paru miesiecy, badz nawet za rok :) ale obiecuje ze wroci :) wkoncu dojdziecie do tego, ze nie warto bylo brac sie za takie diety jak bedziecie warzyc 10kg wiecej niz teraz przez coraz to nowe diety. 🖐️ ale powodzenia

Gość agniesiulkag
25.12.09r wazylam 68,8 dzi waze 56.3 :) i ta waga juz od iesiaca raczej sie utrzymuje :) ładnie tak 12 kg . mam 170. ale chce dobic do 54 :) wiec pozwolcie ze sie dolacze:)

a ja mysle ze nie wroci ;) jesli bedziemy sie pilnowaly i przejdziemy na zdrowa dietke po kefirkach ;). ja proponuje max 14dni na kefirowej, zeby organizm sie nie przebialkowal :). do tego jakies witaminki :). jak wam idzie dziewczynki ? :D

Na tej kefirowej myślę, ze jak tydzień wytrzymam to będzie idealne.. później tydzień zdrowej żywności i może w 3 tyg diety znowu kefirowa, myślę że taka przeplatanka wyjdzie raczej na korzyść :) Agniesiulkag ładnie dołożyłaś z tymi 12kg.. i znowu zazdroszczę.. ale mobilizacja mnie bierzę, skoro Wy tak możecie to mnie też ma się udać ;) Dziś wino ze znajomym.. wiem wiem.. ale odmówić nie mogę. Jutro ognisko.. z pieczonek postaram się wymigać, ale z alkoholu nie dam rady.. dobrze ze taka fest dieta od poniedziałku.. :) Miłego !

Gość agniesiulkag
a ile masz kolezanko wzrostu???

Ja ile mam wzrostu? 165cm, jestem bardzo nieproporcjonalna.. czyli "duże siedzenie a myły oddech" :P 50kg to idealna dla mnie waga, pod względem dobrego samopoczucia przede wszystkim:) Zaraz callanetics bo wieczór ogniskowy.. od poniedziałku na pewno będę silniejsza i dieta się zaostrzy ale bez przesady, przede wszystkim zdrowie, głodzić sie nie będę :P Jak u Was dziewczyny ?