Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrośnicka

moj chłopak...i jego kolezanki...

Polecane posty

Gość zazdrośnicka

witam! mam problem ze swoim chlopakiem... jakis czas temu poznalismy przez wspolnego znajomego dziewczyne, za ktora nie przepadam... widze jej podejscie do mnie, widze jak swiruje do mojego chlopaka... czesto sie o to klocilismy...kiedys ustalilismy ze damy sobie luz, kazdy ma prawo do spotykania sie z wlasnymi znajomymi i moj chlopak zaczal mnie oklamywac lub zatajac ze sie z nimi widuje... ciagle klotnie o ich relacvje doprowadzaja mnie do szalu a on twierdzi ze to tylko kolezanka i dobrze im sie rozmawia... nie wiem co mam robic... ta laska wie, ze jej nie lubie, kiedys sie o to poklocilysmy a jest na tyle perfidna ze robi wszystko zeby mnie wkurzyc... pomocy!!

Zazdrosc niszczy zwiazek. Daj mu wolna reke, jesli zdraadzi jego problem nie twoj, badz silna i nie ponirzaj sie !

Gość pomagalska.
Daj na luz! Ona robi to specjalnie. Czym bardziej Ty sie tym przejmujesz tym ona bardziej ingeruje w Twoje zycie i Twojego chłopaka. Daj spokoj znudzi sie jej

Pamietaj jesli bedzie mial Cie zdradzic, albo ze wy nie bedziecie razem to po prostu tak mialo byc. Niewazne czy mu zabronisz gdzies wychodzic samemu czy nie to i tak Cie zdradzi jesli tak wlasnie ma byc. Glowa do gory, zaufaj mu, jesli zawiedzie Cie to po prostu nie byliscie sobie przeznaczeni. A ta dziewczyna widzac ze jestes zazdrosna jeszcze bardziej sie do niego przymila, pokaz jej ze jestes twarda, i ufasz swojemu facetowi, i jemu tez pokaz ze nie jestes tak chorobliwie zazdrosna o niego. Zazdrosc i zabranianie czegokolwiek nie jestem dobrym rozwiazaniem...