Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gosia_81_00

Zrobił ze mnie "świnie"

Polecane posty

Gość gosia_81_00

Pozaliśmy sie 3 lata temu - on dobrze wyglądający facet od razu mi przypadł do gustu ... był taki męski.... Ja szczupła wtedy ważąca 58 kg 168 cm kobietka uwielbiałam tulić się w jego ramionach... Po pół roku spotykania przez jego kolacyjki, obiadki (był jest kurzarzem) przytyłam do wagi 65 kg - powiedział że uwielbia kobiety o okrągłych kształtach i że z tymi dodatkowymi kg bardziej go podniecam - co nawet sama zauwazyłam. Ale powiedziałam sobie dosyć nie będę przecież dla niego tyła - mimo że tak go kocham. Na urodziny zażyczył sobie abym dobiła do 70 kg i przestała farbować włosy - gdyż uwielbia naturalne kobiety a po zdjeciach widzi ze w naturalnych wyglądam o wiele lepiej. Gdy gdzieś wychodziliśmy i nie chciałam np. czegos zjesc gdy on jadł od razu kwaśnia mina i kochanie no proszę zjedz coś - proszę masz chociaż gryzka ode mnie. W końcu nie wiem jak to sie stało organizm sie przestawił i rzeczywiscie zaczelam podjadac coraz to wiecej i wiecej gdy w jego kolejne urodziny stanęłam na wadze myślałam ze padne..... 79 kg!!!!! Szok! Po ubraniach wiedziałam ze mi przybyło ale ze az tyle... On szczesliwy - przez to uprawialismy sex nawet po 2 razy dzinnie - co mi nie przeszkadzało bo lepszego faceta w łóżku chyba sobie nie wyobrażam... Naprawdę... Gdy pojechałam do domu po roku do Gdańska - mieszkałam u niego w Krakowie - znajomi, rodzina byli w szoku mysleli ze jestem w ciazy albo po porodzie tylko nic nie mówiłam!!! W domu stanęłam na wadze 83 kg :/ Po 2 tygodniach nieobecności w Krakowie dowiedziałam się od jego siostry że dawid mnie chyba oszukuje i sie spotyka z kolezanka z pracy - widziała go jej przyjaciółka w galerii handlowej i to nie jeden raz. Nie wyglądali na kolege z kolezanka. Z opisu wiedziała że to prawdopodobnie Anka szczupła farbowana blondynka - kelnerka z restauracji w której on jest kucharzem! Chciałam pojechac do niego do pracy zeby ja zobaczyc - ale nie musiałam daleko jechac bo z jego szafy gdzie była bielizna rozsypały sie zdjęcia nagiej Ani. Awantura była straszna jak wrócił z pracy - odeszłam od niego, mieszkam u jego siostry, przyjezdza przeprasza .... Jestem załamana. Kocham go bardzo ale uważam go za nie zbyt mądrego faceta. Powiedział mi ze jak byłam szczuplejsza to bał sie ze go zostawie , bo faceci sie ogladali za mna, koledzy mówili ale laska itd. ale nie zmienia to faktu ze sex z grubszą sprawiał mu wiecej przyjemności. Do łózka mogłabym byc grubsza a jak jestesmy sami to Gosia jaka poznał 3 lata temu...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować