Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shamgaroth9

Miłość ze studiów

Polecane posty

Gość deliakatnaaa
Ja nie poznałam miłości na studiach, ale na roku są / były pary Kolega cale 5 lat studiow chodzil z kolezanka ze studiow, studia sie skonczyly i go rzucila

Gość deliakatnaaa
nie bój sie plotek :)

Wiem :) Ale czy studia to dobry teren na takie relacje ? Ukochany ciągle jest z tobą, widzi twoje sukcesy i porażki...

Gość gjsoltuvohoityhbj
Uwielbiam Cie podszywie. Zawsze jak sie pojawiasz temcik sie rozkręca:) Rób tak dalej:)

Gość deliakatnaaa
To właśnie sprzyja budowaniu relacji, to że spędzacie ze soba dużo czasu na uczelni, macie podobne problemy (trudny egzamin) itd

Tak, ale czy nie są ze sobą za często ? Moja kumpela była z facetem z roku i jak się rozstali, to na studiach źle się czuła.

Takie rzeczy niewątpliwie łączą, ale czy nie ma czegoś takiego, ze potem wszystko zaczyna się krecić wokół kolosów itp. ?

Gość deliakatnaaa
Jeżeli byście się pokłocili to faktycznie potem jest głupio spotykac tę druga osobę która była Ci bliska a teraz macie do siebei żal, ale to jest tylko ten jeden ewentualny minus , a tak to na plus taki związek :)

Gość niemkopolka
fajna sprawa z tym facetem na studiach... gorzej po rozstaniu... ja musialam wyjechac za granice, zeby o nim nie myslec. nie moglam sie skupic, nasi znajomi okazali sie jego znajomymi - szkoda gadac ogolnie ;/ ale samo posiadanie swojej drugiej polowki wciaz obok, pozyczanie sobie notatek, wspolna nauka, robienie projektow... mozna stworzyc naprawde swietny zespol :)

Gość deliakatnaaa
no to zależy od nastawienia bo jak mówie znajomy (na elektrotechnice)mial dziewczyne ktora z nim byla , on jej pomagal w projektach, razem sie uczyli a gdy sie studia skonczyly okazalo sie ze do siebie nie pasuja:D Jeżeli będziecie mieli tez inne tematy rozmow niż te szkolne, inne zainteresowania, pasje to będzie ok, po prostu to ma byc zwiazek i nie mozna sie ograniczac do studiow

Gość student656
zbieram też zużyte kondomy i robię z nich zakładki do książek :O

Racja :) Ja akurat z moim mam sporo tematów spoza studiów i to jest super, ale jest zawsze ryzyko, że może być za dużo tematów okolo studenckich.

Gość niemkopolka
my z moim chłopakiem tworzyliśmy świetny zespół, dołączał się do nas jego owczarek Fafik i tworzyliśmy taki trójkącik

Dodam jeszcze, że mój ukochany jest nieco kontrowersyjną osobą i już plotkują, że się z nim zadaję. To trochę przykre, bo czuję się z nim dobrze i drażnią mnie gadki ludzi, którzy prawie go nie znają.

Gość deliakatnaaa
Ludzie zawsze będą plotkowac , olać to

No tak, tyle, że na roku to zawsze parki są najbardziej w centrum uwagi. Ludzie żyją kto z kim, obserwują ich życie razem, a poza studiami nie ma tej obserwacji.

Gość deliakatnaaa
U mnie na roku nie ma takiej obserwacji ;) jakieś plotki są, to normalne, ale nie są to złośliwe plotki, po prostu ludzie są ciekawi i przyjazne nastawienie dla zwiazkow:)

U mne niestety plotkują ile wlezie. Mojej koleżance nieźle dopiekli po rozstaniu ze starostą roku, do tego stopnia, że dziewczyna rzuciła studia i poszła na inne.