Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JA-78

pytanko

Polecane posty

Gość JA-78

Witam. Za około dwa miesiączki przyjdie na świat mój synek. Nieszczęśliwie się zdarzyło, że jestem sama i będę bez tatusia małego Bączka...rozwijać tematu nie zamierzam, bo trzeba żyć dalej i zrobić wszystko, aby Maluszek miał to czego potrzebuje :) I tu moje pytanie... Nie wiem gdzie i kiedy mogę się zgłosić po ewentualną pomoc finansową. Aktualnie jestem na zwolnieniu lekarskim zatrudniona na pół etatu z najniższą krajową na rynku :/ to, że w przyszłym roku muszę iść do lepszej pracy nie ulega wątpliwości, natomiast do tego czasu chciałabym wesprzeć się na pomocy socjalnej jaką oferuje NAM państwo...Czy jest tu ktoś, komu wiadome są procedury i ewentualne jednostki w których o to można się ubiegać? będę wdzięczna za każdą podpowiedź i trzymam kciuki za każdą Mamuśkę w podobnej sytuacji :) musimy trzymać wysoko swoje główki i nie poddawać się trudnościom, jakie na nas spadły przez różne, czasami tragiczne zdarzenia i niespodzianki losu...

Gość ania-35
Powinnaś udać się do Ośrodka Pomocy Społecznej w swoim mieście lub najbliższego, moja koleżanka była w podobnej sytuacji , ale wiem że pomoc należała się dopiero po urodzeniu dziecka.