Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa:)

co kazda kobieta powinna posiadac

Polecane posty

jakie wedlug was elementy stroju powiinny znalesc sie w szafie dobrze ubranej kobiety?

wg mnie mala czarna chociaz 2pary szpilek jasne i czarne torbe typu worek mala torebke zakiet eleganckie dobrze dopasowane spodne sukienke taka zwiewna korale lub inne dodatki ladna bielizna

Gość To co jej pasuje
w czym jest jej ładnie. Nie każdej jest ładnie w tym samym ubiorze.

tylko ze ja nie pytam o fason itd tylko jakie elementy garderoby powinny sie znajdowac w damskiej szafie chyba kazda z nas interesuje sie moda?

koniecznie przynajmniej kilka zwykłych jedno kolorowych topów. podstawa każdej szafy. nadają się zarówno pod żakiet jak i do dżinsów.

To ja napisałam :) Co najmniej jeden stanik ciemny, jeden cielisty, jeden strapless, jeden plunge, jakiś zwykły z odpinanymi ramiączkami, koniecznie jakiś miękki no i coś seksownego :)

W większości nie. beznadziejna lista. 1. kolczyki koła - nie zgadzam się. nie każdy lubi i nie pasują do każdej twarzy 2. beret - nie zgadzam się. nie każdemu ładnie w takim nakryciu głowy. 3.kobieca sukienka - tak. ale opis beznadziejny. dlaczego ma być w stylu lat 50 czy 60? jest dużo kobiecych fasonów które nie można wpisac w kanony mody tych lat 4.Czarna koronkowa bielizna - tak po stokroć tak 5. Ciepłe majtasy - nie zgadzam się. niby po co? podane powody są beznadzieje. potrzebne są bezszwowe majtki a nie babcine 6.Góralskie skarpety- nie zgadzam się. po co? równie dobrze sprawdzą się ciepłe kapcie 7.Prochowiec - nie zgadzam się. nie każdemu ładnie w prochowcu. może być to dowolny jesienny płaszcz. 8.Skórzany żakiet - nie zgadzam się. po co? nie każdy lubi skórę. bardziej odpowiada tu skórzana kurtka. 9. Porządny portfel - owszem ale dlaczego niby ma być skórzany? jeśli ktoś ma sportowy styl bardziej odpowiedni będzie parciany. 10. Sztuczne rzęsy - nie zgadzam się . po co? nie wszystkie kobiety się nawet malują a co dopiero sztuczne rzęsy. 11.Sukienka "z odzysku" - nie zgadzam się. "Dni jej świetności minęły już dawno" - nie nie nie jeśli coś jest zniszczone, wyblakłe, znoszone nie nosimy tego nawet w domu z kapciami. to zaniedbanie. 12.Szalone okulary przeciwsłoneczne - nie zgadzam się. okulary przeciw słoneczne tak ale szalone?? 13. Czarna peruka ostrzyżona na "boba" - nie zgadzam się. po co?????? przebieranki w sypialni??? 14.Sznur prawdziwych pereł - nie zgadzam się. owszem jakieś perełki ale nie każdego stać na prawdziwe. 15.Sukienka-t-shirt - nie zgadzam się "Taka, jaką nosiło się w liceum." buhahahaha 16.Para "męskich" pantofli - neutralnie. tak ale nie dla każdej dla 60% 17.Coś delikatnego i starego - tak. 18. Olbrzymia, flanelowa pidżama - nie zgadzam się. nie nie nie. nie wyglądamy jak menele nawet w domowych pieleszach. zamiast tego koszulka nocna, cieplutki szlafroczek. 19. Białe spodnie w stylu marynarskim - kompletna bzdura. owszem białe powinny się znaleźć w naszej szafie ale w dowolnym stylu 20.Mała czarna - tak 21.Rzymki - nie zgadzam się. dowolne wygodne sandały lub klapki ale nie konkretny fason 22.Bardzo odważne szpilki - nie zgadzam się. szpilki owszem jakie będą zależy od stylu kobiety 23.Czarny, kaszmirowy golf - nie nie. twarz w czarnym golfie wygląda nie korzystnie. kobiety z dużym biustem(mam na myśli bardzo duży biust) wyglądają nie korzystnie w golfach . 24.Czarny tusz do rzęs - tak 25.Kamea - nie zgadzam się. jeśli już to jakąkolwiek broszkę a nie konkretnie z kameą 26.Bluzka z dekoltem "w łódkę" - nie zgadzam się . nie jest odpowiednia dla każdej figury 27.Zegarek- nie zgadzam się w erze technologi jest nie potrzebny. lepiej zastąpić go bransoletką 28 Idealnie dopasowane dżinsy - tak 29. Odrobinę zbyt krótka sukienka -nie nie nie nie nosimy niczego co jest zbyt małe, zbyt krótkie. mini tak zbyt krótką sukienkę nie. 30. Olbrzymi pierścionek koktajlowy - nie zgadzam się po co? 31. Kaloszki - nie zgadzam się. nie każdy chce paradować w kaloszach. 32.Rękawiczki "samochodowe" - całuski - nie zgadzam się po co? 33.Marynarski top - nie zgadzam się każdy musi lubić paski???? bez sensu 34. Kaszmirowe skarpetki- że co? 35. Jedwabna apaszka - tak ale może być to tez szal lub chusta 36. Ukryty tatuaż - beznadziejny pomysł 37.Rubinowe kapcie - że co? 38. Bluza z kapturem - tak 39. Biżuteria po babci - nie zgadzam się. moja babcia nie miła biżuterii nic na to nie poradzę. głupie wymaganie 40. Biustonosz w typie "przeleć mnie"- tak ale opis beznadziejny 41. Kabaretki- nie zgadzam się 42,Maluteńka dekadencka torebka na wieczór - tak 43. Coś od Chanel- totalna bzdura 44.Bardzo szeroka opaska - nie zgadzam się idiotyczny pomysł nie każdy wygląda dobrze w czymś takim i nie każdy lubi to nosić 45.Futro- tak 46.Duża, miękka, skórzana torba - tak 47. Ciepły szal - tak 48. Lniana sukienka - neutralnie choć zmieniła bym to na wygodną letnią sukienkę 49.Halka z prawdziwego jedwabiu - nie zgadzam się. seksowną bieliznę tak ja w halce czuje się beznadziejnie. 50.Obciskające majtki - niby kiedy każdej się przyjdą. chudzielca też?? podsumowując nie wiem jaki idiota to pisał.

Gość kazda kobieta powinna
posiadac cipe i cyce

taka sama byla moja reakcja :) wg mnie na plus ta mala czarna szpili pierwsze c o mnie odrzucilo to te kolczyki kola wg mnie sa okropne tak samo prochowiec

doczytała że to lista z brytyjskiego wydania times więc nie ma się czemu dziwić że jest beznadziejna.

Gość katiess83
Fajną sexowna sukieneczkę-elegancką sukieneczki takie zwiewne na lato itp... Zakiecik Jeansy rurki koszule eleganckie-takie dłuzsze,które fajnie wygladają noszone z szerszym paskiem Czrną elegancka skórzana torbę Czarne szpilki Dobre złote kolczyki(o ile ktos lubi zoto) Kobiecy zegarek jakaś elegancka czarna spódnicza tez się przyda;)

przedewszystkim nauczylam sie zasasdy ze liczy sie jakosc:) teraz staram sie rowniez kupowac rzeczy ktore odbiegaja od mojego stylu dlatego wiecej kobiecyhc sukienek i dodatkow

nibys widze ze znasz sie na modzie wiec moze ty mi doradzisz jak robic zakupy aby zmienic diametraknie styl? jakie ciuchy do figury typu I chodzi mi o eleganckie stroje na codzien:)

Jeansy rurki - nie. dżinsy tak.w rurkach nie każdy wygląda dobrze. kobietą jest się tez w większym rozmiarze niż 40. Kobiecy zegarek- po raz kolejny po co? mam przy sobie zawsze 2 telefony bo muszę, często ipoda po co mi zegarek? 1.to co pisałam wyżej jednokolorowe topy 2. dżinsy 3.małą i dużą torebkę 4.małą czarną. 5.bezszwowe majtki 6.koszule 7.letnią wygodną kieckę 8.eleganckie ciemne materiałowe spodnie 9.szpilki 10.sportowe/wygodne obuwie 11.ciepłą kurtkę 12.jesienny płaszcz 13.żakiet lub kurtkę w żakietowym kroju 14.spódnice elegancką i na co dzień 15. coś wygodnego po domu dres, spodenki, 16. szlafrok 17. bliźniak lub inny rozpinany sweterek 18. bluzę lub ciepły rozpinany sweter (grubszy od poprzedniego tamten na lato ten na chłody) 19. biżuterie (dowolną) 20. seksowny ciuch nie ważne czy będzie to top, gorset czy mini) 21. elegancką koktajlową kieckę w innym kolorze niż czarny onaaa:) -> jakość jest bardzo ważna . lepiej kupić jedną bluzkę którą da się nosić kilka lat niż 3 do wyrzucenia po jednym praniu. najlepiej się nie ograniczać. bo później jak mierzysz coś myślisz dlaczego ja tego wcześniej nie nosiła to jest super:) ja w tym roku odkryłam mini rzadko nosiłam teraz kocham.

ja rowniez pokochalam mini wczesniej wkrecalam sobie ze mam mega grube nogi i wg ale teraz wiem ze nie jest tak zle i ze nawet ze wswoja figura moge wygladac atrakcyjnie

ja właściwie nie wiem dlaczego nie nosiłam. nogi mam fajne, figurę też ale zawsze zachowawczo. szorty owszem ale spódnice minimum przed kolano dopiero w ty roku zwariowałam na punkcie mini. teraz przekonuje moją koleżankę. mam dość jak mówi mi ze to jest takie krótkie. odpowiedź zawsze brzmi jak będziesz mieć 60 lat to wtedy będzie krótkie teraz jest idealne:) oczywiście nie mini zaraz za pupę ale takie odpowiednie seksowne:)