Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoltoruda

po wizycie u fryzjera- NIC TYLKO SIE POWIESIC!!! POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość zoltoruda

otoz farbowalam sie na braz jasny ., kilka razy, naturalny nmama ciemny blond. chcialam sie pozbyc tego brzydkiego spranego , zrudzialaego brazu, wiec poszlam do fryzjera- najlepszego w miescie, i zrobilam pasemka. zgroza. wyszly zolte, a w polaczeniu z moim zrudzialym brazem wyglada to koszmartnie. zolty i rudawy. pomocy. co teraz?

Gość zoltoruda
sory za literowki ale jestem wsciekla i zdenerwowana. i wydalam kupe kasy na darmo.

Gość zoltoruda
nie chce juz ciemnych kolorow. chccialam wrocic do blondu. jak ochlodzic ten slomkowo zolty kolor i ten rudy? plis. poradzcie cos dziewczyny.

Gość szalonakrowka
lec do rossmana badz innej drogeri i kup takie foletowy szampon ktory likwiduje zolty odcien wlosow!! ja go stsowalam i zrobily sie wrecz platynowe. ja uzywalam szamponu z joanny, tylko ze ten kupilam w sklepie fyzjerskim. nawet zostal mi jeszcze, stoi w lazience [teraz mam brazowe wlosy]. uzywalam jeszcze zwykly rossmanowski szmpon. wyglad;fioletowy z napisen rossman. rowniez byl dobry

Gość szalonakrowka
niestety nie wiem jak ten szampon zadziala na twoje brazowe wlosy. szkoda ze fryzjer nic ci nie poradzil i ze sama sie nie spytalas fryzjera.

Gość zoltoruda
umylam dzis glowe, splukalam srebrna plukanka, troche zmatowilo te zolc, nastepnym razem wleje wiecej plukanki i zobacze jaki bedzie efekt. a za miesiac chyba jak wytrzymama zrobie wiecej pasemek. kupie odzywke wax, bede nia leczyc wlosy i moze jakos wytrymam to przejscie z brazu do blondu. tylko czy wystarczy mi cierpliwosci. a swoja droga, to nie wiem czy "najlepszy fryzjer w miescie" czytaj najdrozszy jest naprawde najlepszy.:O

Gość niezapominajka_monika
zoltoruda: przede wszystkim mogłaś żądać reklamacji :) Jeżeli coś wyszło nie tak to masz do tego prawo (robią wszystko na koszt firmy, żeby twoje włosy wyglądały "normalnie" tak jka ty chciałaś i przede wszystkim jeżeli nie byłoby poprawki to masz prawo odmówić zapłaty). Na twoje włosy pomoże przede wszystkim fioletowy szampon, który zneutralizuje żółty odcień blondu, ale zmatowi twój brąz. Używaj do tego przede wszystkim produktów z cementem (zapewne rozjaśniałaś włosy) albo odżywcze. mogę polecić drogie kopsmetyki, ale bardzo wydajne i naprawdę są świetne do włosów. Marka: Kerastase (seria z cementem - odbudowa naturalnego cementu po rozjaśnianiu), (seria nutritive - odżywcza: w zależności od rodzajów włosów) lub: Marka: L'Oreal (seria: intense repair lub szampon: shine blond-jest pielęgnujący i słabszy w porównaniu do silver) Dla jaśności pracowałam w salonach fryzjerskich. Znam produkty L'Oreal i Kerastase. Pozdrawiam i życzę powodzenia z włosami :)

Gość solaris22
zgól na łyso