Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewinna anusia

Dlaczego faceci na mnie lecą chociaż daję im do zrozumienia, że tego nie życzę s

Polecane posty

Gość niewinna anusia

Nie mam siły. Większość facetów robi mi propozycje, chociaż nie robię nic w tym kierunku. Nie ubieram się wyzywająco, ani zachęcająco, nie prowokuję, nie daję żadnych znaków.

Gość Gian Carlo
Jestes pewnie atrakcyjna i szukają odskoczni i liczą na coś, czego nie maja w domu u żonki.

Gość bogna.47
Na pewno jesteś niewinna, jak podajesz w nicku?

Gość a ja mam inne pytanie w sumie
to napisz na kartce ze sobie nie zyczysz i przpnij na klacie!!! a skad maja wiedziec ze nie chcesz???

Gość nickonicko2010
niestety jeśli jesteś atrakcyjna nic na to nie poradzisz:)taka jest już męska natura:) ... http://tnij.org/dobryprezent

Gość podnieconyrezus
nie używaj antyperspiranta, pomoże

Gość niewinna anusia
Nie robię nic w tym kierunku, uwierzcie mi. Może wydzielam jakieś feromony, ale zawsze jestem wyprysznicowana i delikatnie wyperfumowana, makijaż tez codzienny lekki. Wkur mnie to bo są to nawet osoby z kręgu naszych znajomych( jestem mężatką) i tym bardziej źle się czuję jak kumple mojego męża chcą się ze mną umawiąc. Spławiam ich jak mogę, ale ogólnie nie wiem co robić.

Gość niewinna anusia
Dodam tylko , ze nie jestem panią lekkich obyczajów i mam swój wiek, ale propozycje zwłaszcza młodszych facetów wprawiają mnie w zakłopotanie. Kiedyś próbowałam powiedziec mężowi o jego jednym kumplu co mi mówił itp. ale mąż nie uwierzył, bo przeciez kolega nie śmiałby podrywać mu żony.

Gość manelka
Doskonale Cię rozumiem. Myśl tylko, żeby mąż nie był zazdrosny, bo jak zacznie Cię podejrzewać to już całkiem będziesz załamana.

Gość luizjana taka sobie
Śpicie już?

Gość Dobara sobie dziewuszka
Nie śpimy. Doktora Hausa oglądamy. A autorka nich o wszystkim powie mężowi i niech się z kutafonami nie męczy.

Gość późno już ludzie
Nie wychodź z domu najlepiej, a jak już musisz to kup ciuchy w lumpie i garb na plecach wtedy nikt cie nie będzie podrywał nawet stary dziad zacznie spierd... gdzie pieprz rośnie.

Gość kuper
czuja pismo nosem

Gość niewinna anusia
pismo nosem? jak ja jak ta zakonnica przy nich się zachowuję. Gdyby starsi byli niz ja to jakoś mogłabym to zrozumieć, ale młodsi? Mam 42 lata, niski wzrost i 50 kg. wagi. faceci wolą wysokie dziewczyny. Jestem filigranowa, ale dojrzała już kobieta.

Gość kogucik piejek
to się ciesz dziewczyno jak to leszcze śpiewaja, kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą.

Gość niewinna anusia
Nikt mi nic juz nie poradzi?

Gość wzloty do nieba
Na pewno masz w sobie coś co przyciąga facetów.

Gość niewinna anusia
Wyglądam jak normalna zadbana kobieta. Koleżanki w moim wieku wyglądają nieco starzej, ale to nie o to chodzi. Może to mężczyźni sa takimi podrywaczami i dlatego takie propozycje wysuwają.

Gość niewinna anusia
Pewnie masz rację, pomyślę co we mnie jest tandetnego i każdego następnego zapytam czy te propozycje to ze względu na to coś tandetnego.

Gość niewinna anusia
Żadnych fotek. Mąż by pomyślał, że się reklamuję i szukam poklasku, a potem się dziwię, że ktoś mi komplementuje.

Gość koteczka lalunia
pocieszę cię. mam to samo. o moje względy zabiegają panowie w przedziale od 18- 55 lat. Ale ja wszystkim mówię, że nie dla psa kiełbasa. Peszą się i mam spokój.

Gość niewinna anusia
Dzięki Koteczka, może tez spróbuję w ten sposób. Wczoraj na kwaterze nad morzem pewien pan też próbował nawiązać ze mną bliższą znajomość, ale głośno przy wszystkich przy stoliku powiedziałam- Proszę się troszeczkę odsunąć ode mnie z tym krzesełkiem i z rączkami. Facet czerwony jak burak wydukał tylko- przepraszam. Później po pół godzince zwinął się do swojego pokoju.

Gość niewinna anusia
Ktoś jeszcze zechce napisać swoją opinię?

Gość lulcia piękna
dobrze ze się interesują tobą faceci, gorzej bys się czuła gdyby kobietki za toba spoglądały. Nic na to nie poradzisz taka twoja uroda i wdzięk.

Nie wiem jak Ci panowie ale ja jestem pies na baby i kiełbasą nie pogardzę zwłaszcza jak mogę ją zwinąć komuś ;)

Gość lulcia piękna
Zawsze i wszędzie taki pies jesteś? czy tylko łapiesz lepsze kąski tzn. laleczki kobietki?

Gość lulcia piękna
Męska rzecz- śpisz już?