Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebujaca___

Jestem ładna a nie moge znalezc faceta.

Polecane posty

Gość Potrzebujaca___

No wiec nie nazekam na swoj wyglad. Jestem ladna brunetka, mam 175 cm wzrostu obfity biust, spora pupe, ladne oczy, wydatne wargi. Jestem mila, przyjacielska, empatyczna i asertywna, uwazam sie za osobe spelniona zawodowo ale ten jeden problem. Mezczyzni patrza na mnie jak na kobiete lekkich obyczajaow a ja potrzebuje mezczyzny ktory mnie pokocha wewnetrznie a nie zewnetrznie, Co mam w sobie zmienic aby zaczeto postrzegac mnie jako material na partnerke a nie na kochanke?

Gość wrandlerrr
dawaj numer , ja Cie pokocham jak leviatana ! serio !

Gość wrandlerrr
dawaj numer , ja Cie pokocham jak leviatana

Gość Glupia jestes
moze masz zbyt duze oczekiwania

Gość wrandlerrr
te na plecach pewnie

Gość jestes gruba???

Gość Potrzebujaca___
szukam poprostu mezczyzny ktory bedzie mial to cos, wcale nie mam wielkich wymagan, moze poprostu moja niesmialosc jest problemem

Gość wrandlerrr
zreszta skad wiesz ,ze jestes ladna , skad wiesz ,ze pocoagasz facetow ... moze odpychasz ludzi .. jestes dziwna .. za bardzo sie starasz... a moze masz wygorowane standardy , ale szukasz ksiecia ktory nie istnieje

nieśmiałość to nie problem , Ty masz tylko zainicjować kontakt.. rzucić spojrzeniem , uśmiechnąć się .. resztą zajmie się facet .. przynajmniej powinien ;)

Gość Potrzebujaca___
moze zle mnie zrozumieliscie, nie jestem jakas zadufana w sobie , mowie ze jestem ladna bo tak mowia inni a nie bo tak sie czuje

Nie zmieniaj się bo zaczną ciebie dostrzegać tacy których ty nie pragniesz. To nie Twój problem ale otoczenia... a cierpliwość i nie chodzenie na kompromisy zaowocują szczęściem a nie "byle jakością" z "byle kim" :)

Nie chce Cie martwic, ani nie chce zebys uznala to za atak, ale sa rozne kanony piekna, i czesto zdarza sie ze facetow kobiety odpychaja na przyklad makijazem czy ubiorem. Cos co sie wydaje atrakcyjne i pewnie takie jest nie zacheca do zwiazku, poza tym spelnienie zawodowe nie zawsze idzie w parze z byciem ciekawym dla faceta. Masa kobiet popelnia ten blad, ze zachowuja sie strasznie szablonowo, tak jak jest przyjete, a nie 'po ludzku'. Moze po prostu sie za sztuczna i wydumana wydajesz?

Gość Potrzebujaca___
Jestem cierpliwa ale ile mozna czekac na tego ktory bedzie mnie rozumial i ktorego ja zrozumiem

często jest też tak , że niektóre kobiety odpychają facetów swoją postawą .. jak jesteś ładna , to moze się Ciebie boją ... a jesteś kiedykolwiek zaczepiana przez płeć przeciwna ?

Gość Potrzebujaca___
jestem zaczepiana ale tekstami w stylu, stoj lalka albo spojz jaka suka idzie, moze to przez moj duzy biust ludzie biora mnie za "dziwke"?

Współczuję, ale może to kwestia tego, jak się ubierasz ? Może jest w tym coś wyzywającego ?

Gość Potrzebujaca___
serio, raz chyba sie zdazylo ze ktos powiedzial do mnie cos milego na ulicy, juz nie pamietam co to bylo ale czulam sie doceniona

Gość trututu
ładne plecki kolego :)

Gość Potrzebujaca___
lubie nosic poglebiane dekoldy wiec moze o to chodzi

Gość Potrzebujaca___
mieszkam w jednym z wiekszych miast, dokladnie w samiutkim centrum gdanska