Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwrgwgwrgr

co sie stanie jak sie uszkodzi pieprzyk?? taki duzy??

Polecane posty

Gość gwrgwgwrgr

bo dzisiaj przez wypadek obtarłam duzy pieprzyk na rence;/ az sie rozdarł troszke i duzo krwi bylo boje sie raka:(

Gość dziedziczka_1
pokaż lekarzowi na wszelki wypadek, oczywiście dermatologowi, mój wujek tak obtarł do krwi, zaniedbał i już go nie ma wśród żywych, popaprało się i nowotwór z tego był, ale nie panikuj, ja po prostu przez to doświadczenie z rodziny poszłabym dla swojego spokoju

Gość gwrgwgwrgr
jutro mam wizyte u rodzinnego;/ w innej sprawie i przy okazji zapytam poczekam jak sie ładnie zagoi to nic nie zrobie a jak cos lece do dermatologa przestraszylas mnie;(

Gość bo ja nienawidze wyborczej
jak to możliwe że z takiej małej narosli na skórze zdrapania zrobi sie tak?:o

Gość DIDDY
moze zrobić się czerniak czy czarniak (nie pamietam dokladnej nazwy) .. i w tedy to dopiero zagrożenia . ale moze tez ci sie zrosnąć i bd GIt ;P

Gość pudernica taka z ))
to nie straszenie, powinno się raz w roku pokazywać lekarzowi pieprzyki, robi się taki przegląd bo niektórzy mają ich więcej a zwłaszcza wtedy kiedy są wypukłe i mają nierówną powierzchnię, jeśli jest uszkodzony to tymbardziej i poszłabym do dermatologa bo internista średnio się zna na tym

Gość gwrgwgwrgr
mam nadzieje ze sie zrosnie i bedzie git;/ pokaze rodzinnemu i zapytam a jak bedzie sie babrac to do dermatologa ps, ile kosztuje usuniecie?

Gość fasolka po bretońsku
mój mąz dobre kilka lat temu zdarł całkowicie z plec pieprzyk był on całkiem spory i wypukły a on robił coś na wysokosci i obtarł plecy o jakis belek czy cos no i zdarł pieprzyk ale tak całkiem , wszystko sie zagoiło i nawet sladu niema a było jakies 8 lat temu moze nawet 9 oczywiscie co jakis czas obserwuje jemu to miejsce ale na szczęscie sie zagoiło

Gość gwrgwgwrgr
samoisne usuniecie:D heh

Gość gość
Autorko wiem ze to było dawno temu , ale napisz co z tym się stało dalej? P rzytarlam sobie przez przypadek pieprzyk :-/ nie zdrapalam, po prostu jakby czubek się zdarł i miałam 2 krople krwi :-/

Gość gość
Mój mąż goli codziennie głowę. Niestety ściął pieprzyka kilka razy tego samego. Pieprzyk zmieniał się codziennie. Najpierw mi al czerwona obwódkę potem biala plamkę w środku albo ropę' potem się luszczyl, obwódką zrobi la się brązowa a potem znikla a pieprzyk zmienil kolor na perlowy róż. Poszedl do chirurga żeby go wyciąć i dac do badań histopatologiicznych. A chirurg powiedzial ze to nic groznego i olał.