Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny ehh

Co musi miec Facet by kobiety sie za nim ogladaly??

Polecane posty

Gość musi mieć
MÓZG. i najlepiej żeby z niego korzystał.

Gość sadsdawdwadawd
musi miec kase po prostu

Gość lek..arz
Musi być ładny i mieć świetną sylwetkę.

Gość doświadczona ewelina
zeby sie za nim ogladaly facet musi miec penisa na wierzchu

Gość Jak na mnie...
to facet - jeżeli o samym wyglądzie mówimy - koniecznie musi mieć długie włosy :) Bardzo mile widziane oczy o jakimś wyraźnym odcieniu (nie lubię takich rybich, rozmytych kolorów ;/) . Lubię jak się pan ubiera w dżinsy ładnie opięte na tyłku....!

Gość szklaneczkaHerbatki20
Romantyczny musi być:)

Gość Ewcia2434452
Musi być porządny, to czy taki jest widać na pierwszy rzut oka. Powinien też mieć miły wyraz twarzy. Nie lubię rudych włosów także facet który takie ma tym mnie odpycha. Bardzo gruby odpada i bardzo niski też.

Gość ffffffffffffffffffffff
Nie lubię jak mężczyzna puszcza do mnie oczko. Jeżeli on sie w ten sposób do mnie zaleca to ma u mnie minus.

Gość Tona Tonka Toneczka
Musi być skromny, nie lubię wyniosłych facetów.

Gość Swoj ziomek
Swoj ziomek z 16.44 to podszyw...od razu widac, ze to durna baba pisala podszyw:D

Gość TH is IT PR
Nie może być brzydki jak ja

Gość maniokk
Jeśli chodzi tylko o wygląd, to ja zwracam uwagę w zasadzie na dwa "typy facetów": 1. Wysoki, umięśniony (ale bez przesady), uśmiechnięty, zadbany. Bla bla bla. W gruncie rzeczy chodzi o to, że przystojny jak diabli i podoba się wielu dziewczynom, oglądają się za nim itd. 2. Tzw przeciętniak, który czymś mnie zaintryguje, ma "to coś". Może to być nie za wysoki, nijaki człowieczek, który ma takie oczy, od których nie można wzroku oderwać.:D Nie mam upodobań typu "nie może być rudy" albo "musi mieć ponad 175 ale mniej niż 190cm wzrostu". Dobrze, jakby był wyższy ode mnie i w miarę przystojny, chociaż nie szukam ideału, o którego byłabym tylko zazdrosna i miałabym przy nim kompleksy, że jestem dla niego za brzydka czy za głupia. Jeśli idziesz ulicą i jakaś dziewczyna ci się podoba, to popatrz na nią, uśmiechnij się... Mnie to na przykład rozbraja;D

Gość inwazjaa
intelekt poczucie humoru pasjonującą albo dobrze płatną pracę auto jest tylko wypadkową powyższych punktów :) kolejność też musi być zachowana :)

Gość Abracadabra bec
"pasjonującą albo dobrze płatną pracę auto jest tylko wypadkową powyższych punktów" Co za materialistka

Gość inwazjaa
:))) skoro sama to mam, mam prawo wymagać też od faceta :D pewnie, lepiej jak facet nie wie co począć ze sobą w życiu i ciągle chodzi skrzywdzony i skwaszony :D

I tak jesteś materialistka :) Ciesze się że masz to wszystko, bo życie bez pieniędzy nie jest szczęśliwe. Ale tak samo nieszczęśliwe jest życie dla pieniędzy.

Gość Bella Belluccii
Musi miec pogodny wyraz twrzy, nie lubie jak puszczaja oko trąbią a widza mnie 1 raz w życiu:O to jak dla 17 latków.. usmiech, ciekawe spojrzenie..skromny, czysto ubrany, w stylu pasującym do niego:) Musi miec ładne dłonie;) usta i oczy:) No i jmusi miec olej w głowie..bez IQ..nie ma szans;)

Gość Bella Belluccii
nie lubie playboyow z małym IQ..

Gość inwazjaa
żadna z rzeczy które wymieniłam nie jest wyznacznikiem bogactwa życiem dla pieniędzy nazywasz posiadanie minimum? żałuję, że urodziłam się w tak biednym kraju, gdzie chęć posiadania minimum nazywane jest już materializmem

Gość ten kolo z mody na sukces jest
boski😭👄

Gość tarara
facet musi byc facetem, nie byc nazbyt wypacykowany i nie chodzic na solarium. cenie sobie zwyklych facetow, czystych, schludnych i naturalnych a nie wysolarzonych pol pedalow w czapeczkach z daszkiem za 300zl

Jasne że posiadanie samochodu nie jest dzisiaj żadnym wyznacznikiem bogactwa. Ewentualnie posiadanie dobrej pracy i adekwatnego to niej samochód już jest. Ale ty mierzysz właśnie ludzi miarą posiadania samochodu i dobrze płatnej pracy.

Gość inwazjaa
zaznaczyłam, że praca może być też pasjonująca, jakoś nie widziałam problemu spotykając się z chłopakiem, który miał mniej ode mnie, bo miał wiele pasji!!!

Gość .sałatka.
o to może ja się wypowiem na co ja zwracam uwagę;) głównie bruneci, z 3dniowym zarostem, krótkimi włosami, dobrze zbudowani, przyciągający, tacy trochę szorstcy, typ buntownika, cwaniaka. ale to tak tylko do popatrzenia. tak na poważnie nie zwróciłabym na takiego uwagi. a blondyn... ładny uśmiech, w miarę szczupły, nie musi być specjalnie wysoki, to wystarczy:)

Gość inwazjaa
a czy małżeństwo starające się po ślubie kupić własny dom i samochód też przejawia objawy materializmu? jeśli wysyła dziecko na basen to objawy snobizmu? żeby zrealizować cokolwiek potrzebne są pieniądze i głównie ludzie po to pracują

Nie to nie przejaw materializmu. Przejawem materializmu jest to że mierzysz faceta miarą dobrej pracy i samochodu. Nadal tego nie widzisz. Mam wiele pasji, mam samochód, lubie się rozwijać, na Ciebie bym nie spojrzał . Wole być oceniany jaki jestem a nie za to co mam.

Gość Swoj ziomek
Ładnie nie ma mnie dwa dni a tyle podszywów.... no najlepsze jest to że panny piszące tutaj dają jako nr 1 intelekt :D no tak bo to widać odrazu jak się spojrzy na osobę na ulicy że jej intelekt jest ulala albo lepiej. Zrozum jedna z drugą ze chodzi o cechy wyglądu a nie o wnętrze... czy charakter. Masz powiedzieć jakie ciacho ma być koleś żeby się panny za nim oglądały i tyle nie interesują nas wywody dotyczące charakteru.

Gość inwazjaa
nigdy nie wiesz za co będziesz oceniony nigdy nawet nie pomyślisz, że ktoś może ocenić cię poprzez pryzmat pasji czy pracy i nigdy o tym się nie dowiesz także nie mierz mnie swoją subiektywną miarą uwierz mi, że po jakiejś fazie drugorzędne będzie twoje serduszko :) po jakimś czasie z człowieka wychodzą wady i wtedy jedyną kalkulacją jest opłaca mi się z nim być czy nie powodzenia

Gość TH is iT PS
Musi być przystojny i tyle a jak nie jest jak ja to jest gównem