Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny ehh

Co musi miec Facet by kobiety sie za nim ogladaly??

Polecane posty

Gość zgrabna Ania
mi tez sie zawsze podobali bruneci nie wiem czemu:D

Gość ech kobity
wam to tylko takie pierdoly w glowie a pewnie jestescie paszczurami

5 stron niezlej lektury i pare wysunietych wnioskow. Nie dam temu tematowi zginac :classic_cool:

Gość ech kobity
kobiety po prostu nie mogą mówić , że podświadomie szukają faceta co ma dobre geny i utrzyma ich potomstwo czyli kobieta szuka takich oto cech faceta -atrakcyjny wygląd -kasa i praktycznie każda kobieta ma shit testy , ktre polegają na przetestowanie danego osobnika w iście bojowych warunkach tylko po to by się upewnić , że ma wyżej wymienione atrybuty a inteligencja wymianiana przez kobiety to substytut kasy :) wiec faceci docelowo macie przesrane:D

Gość no ladnie
dobre :D to powyzej:D

Gość to przeciez oczywista
oczywistosc kasa i wyglad , a nie jakies inne duperele typu milosc i charakter :O🖐️

Gość kasa , inteligencja i wyglad
to substytut bespieczenstwa , potencjalu do zrobienia kasy i dobrych genow dla dzieci:D

Gość malenk najpiekniejsza
ja lubie blondynow a brunetami gardze:D

Gość potrfelll
;

Gość musi miec pieniadz
;

Gość gość
urok, usmiech, figlarne spojrzenie, pewny ton glosu. Zabawny, niezestresowany

Gość gość
nieskazitelnie atrakcyjna twarz nieskazitelnie pięknie wyrzeźbione ciało niewiarygodnie dokładnie zrobiona masa mięśniowa lub tłuszczowa czyli bycie większym od kobiety niewiarygodnie duży penis niewiarygodnie drogie a przede wszystkim markowe ubrania niewiarygodnie wysoki wzrost im wyższy tym lepszy

Gość gość
Dla mnie przede wszystkim mezczyzna musi wiedziec co to jest kultura osobista. Pozbawiony niej facet nigdy mnie nie zainteresuje soba chocby byl miliarderem o wygladzie adonisa. Niestety jest bardzo bardzo w dzisiejszych czasach facetow pozbawionych kultury i to bardzo razi po oczach, w kazdym miejscu. Nastepna rzecz na jaka zwracam uwage to ogolna prezencja faceta - to jak wyglada. Glupio o tym mowic, bo to wydawaloby sie rzecza oczywista, ale niestety dla niektorych, a nawet duzej ilosci facetow nie jest oczywistoscia higiena osobista. Nie wiem ja to okreslic, ale wiele facetow smierdzi, co mnie odrzuca i nie mam nawet ochoty z taka osoba rozmawiac, a co dopiero przebywac w jakims miejscu. Poza tym tluste, niechlujne wlosy, brudne buty, niechlujny ubior jak lump, brudne rece i paznokcie, masakra. Niby nic wielkiego, ale dla wielu facetow to chyba cos nie do przeskoczenia. Moze byc zabawny, inteligentny, miec dobra race, ale jak smierdzi i jest brudny to jest skreslony. Ssposob wyslawiania sie tez ma znaczenia dla mnie. Jak slysze faceta, ktory kazde slowo oddziela wulgaryzmem, bo ma niewystarczajacy zasob slownictwa to nie chce rozmawiac z taka osoba i nia przebywac. Gusta sa rozne, ale faceci zapominaja to oczyswistych podstawach. Albo plucie i wypuszczanie sliny na chodnik w czasie rozmowy z druga osoba, to jakas patola, ktora rowniez skresla facetow w moich oczach. Panowie powinni zaczac od podstaw funkcjonowania w spoleczenstwie a potem zajac sie innymi czyniikami majacymi zainteresowac kobiete. Kolejna rzecz, ktora mnie drazni to chodzenie z papierosem albo piwem i szpanowanie, epatowanie tym, co mnie osobiscie odrzuca. Kolejna rzecz to glosne zachowywanie sie, a prosto to ujmujac - darcie mordy miedzy ludzmi, tragedia, wrecz wstyd z takim facetem gdzies isc.... Kolor wlosow naprawde nie ma zadnego znaczenia, jesli facet zachowuje sie jak malpa.:O Najpierw patrze jak wyglada, czy nie smierdzi od niego, nie jest brudny, nie opluwa chodnikow, nie zaczyna i nie konczy zdania od wulgaryzmu, a potem dopiero probuje go poznac. Dla mnie mezczyzna musi byc zaradny, tzn nie ze ma zarabiac duzo kasy (jak juz ktorys chlopczyk tu napisal tonem pretenjonalnym), ale ma miec plany na zycie i sam sobie radzic, a nie byc karmionym przez mame w wieku 30 lat, a takich facetow jest sporo, nieporadnych, niezaradnych zyciowo. Facet dla mnie musi byc dojrzaly i sam sobie radzic w zyciu. Facet dla musi cos robic, czyms sie interesowac, rozwijac, miec ambicje, a nie lezec*****erdziec z piwem przed tv. Chlopcom z kafe sie wydaje, ze kobiety wymagaja idealnego wygladu mistera i kasy, dlatego wielu chlopaczkow nie ma dziewczyn. Nie, nie wymagaja. Facetem musi najpierw spelniac to co napisalam powyzej, a wielu z was tego nie spelnia. To nic wygorowanego. To, ze kobieta nie chce faceta-dziecka, ktorym trzeba sie opiekowac jak jego matka to nie znaczy ze kobieta leci na kase i tylko kasa sie liczy. Wy musicie najpierw dorosnac zeby to zrozumiec. Kobieta nie szuka 30letniego dziecka tylko doroslego mezczyzny ktorym pojdzie dalej przez zycie i beda sie nawzajem wspierac, a dziecko to sama urodzi. Duze jeszcze znaczenie ma, o czym zapomnialam tu zapisac to to, zeby facet potrafil stworzyc partnerski zwiazek, a wielu z was tego nie umie. Do tego trzeba tez dorosnac. Jesli chcesz autorze, zeby laski, nastki sie za toba ogladaly jedynie na ulicy to zostan medialna osoba np biberem to beda sie ogladac i prosic cie o autograf. Zeby kobieta chciala faceta do zycia to potrzeba czegos wiecej. Charakter, ktory bedzie odpowiadal kobiecie, wspolne dogadywanie sie, umiejetnosc rozmowy i kompromisu, bycie dla siebie atrakcyjnym nawzajem, zabieganie o siebie, wspolne pasje , spedzanie czasu, wspolne plany na zycie i przyszlosc, wiele podobienstw, ktore przyciaga i spaja dwie osoby. Kolor wlosow naprawde nie ma znaczenia ani wiecej kasy na koncie jesli nie umiesz sie dogadywac z kobieta i dbac o zwiazek, zeby on przetrwal wiecej niz jedna impreze po alkoholu.

Gość normalna mądra kobieta
no i to jest piękne podsumowanie,jeszcze dodam od siebie,że takiego męzczyzny chcą kobiety NORMALNE inteligentne i rozsądne a nie pustaki i prymitywy,leniwe księzniczki.których oczekiwania ograniczają się do dwóch pojęć KASA i WYGLĄD

Gość gość
Gość 11:57 jesteś tak obrzydliwa zrozumiała szmata że może pokaz swoje zdjęcia, co sobą reprezentuje są i czy sama taka idealną jesteś. Poza tym ciekawe skąd ty szmato masz mieszkanie, pewnie rodzice ci kupili i pomogli, albo po babci i teraz się wywyzszasz i smiejesz z 30 latkow co mieszkają z rodzicami bo nie stać ich na własne mieszkanie. Toteż pytam cię szmato a skąd ty masz mieszkanie, rodzice c***ewnie pomogli więc nie masz prawa oceniać innych. I czy sama taka idealną jesteś że oceniasz czyis wygląd, pokaz swoje wiszące cyce, morde z rana bez tapety, posmiejemy się zrozumiała lafiryndo

Gość gość
14:42 Haha jaki frustrat. Ja jestem facetem i uważam że 11:57 ma 100% racji i każdy w miarę inteligentny człowiek spełnia to wszystko nawet nieświadomie bo tak po prostu wypada a tam u góry już się jakiś brudas unosi, hahah.

Gość gość
Jak po nim widać że ma pieniądze to już jest coś. Jak jest słaby, mizerny i widać że dziot to na bok won!

Gość gość
Te Wasze ideały to o dupę trzasnąć. Gdybyście tylko dawały się poznać pierwszemu lepszemu zwyczajnie wyglądającemu facetowi to z pewnością z którymś z kolei zabujały byście się niczym w adonisie. Sam zawsze mam swój ideał kobiety. Średni biust, blond włosy, 175 cm, wcięcie w talii, krągłe biodra, kobiece rysy twarzy. Przypadkiem poznałem dziewczynę, która może po za kobiecą figurą i biustem jest dla mnie przeciętna a nawet brzydka a mimo to kręci mnie niesamowicie, poraziła mnie swoją osobowością, sposobem zachowania poczuciem humoru ubiorem. Tylko że mnie niestety nie chce. Może nie wyobraża sobie ze może się podobać takiemu gościowi jak ja... Jeżeli faceta może w takim stopniu pociągać osobowość to tym bardziej kobietę.

Gość gość
Przypadkiem poznałem dziewczynę, która może po za kobiecą figurą i biustem jest dla mnie przeciętna a nawet brzydka x x bardzo dobrze że ma na Ciebie wyj****e, co myślisz że kobiety są niekumate? nie chciałabym być z takim litosciwym typem. dobry Boże twarz jest kluczowa a ty chcesz być z kobietą brzydka dla ciebie z twarzy? szok i niedowierzanie!

Gość gość
Nie ogladam się za obcymi facetami... Chyba że jakiś długowłosy wysoki w czarnym długim płaszczu przystojny to może może... Ale nie zakochuje się w kims kogo nie znam z charakteru.

Gość gość
Jakby szedł np. taki jak ten co gra w Poldarku czyli Aidan Turner.

Gość gość o1
Zadbaj o swój wygląd... Pokaż że masz styl, ale w dobrym tonie. Sam miałem kiedyś problemy... do tego lekką nadwagę... nadwagi się pozbyłem, zacząłęm ćwiczyć... zresztą ćwiczenia mi pozostały, póxniej postanowiłem wyrobić odpowiednią rzeźbę. Tu dużo pomógł mi Largomass. Dzisiaj nie mam problemów z dziewczynami...

Gość gość Anna B
Ogładę, charakter, kulturę... A jeżeli chodzi o wygląd... po prostu musi zadbać o siebie... Mój ćwiczył, stosował Largomass i nie ma co ukrywać, ze wiele dziewczyn się za nim ogląda, ale co ważniejsze, to w towarzystwie też umie się zachować...

Gość gość Weronika J
Odpowiednią figurę i mięśnie? Mój stosował largomass, chodzi regularnie na siłownię, do tego zdrowo się odżywia. I nie ma siły... na 10 mijanych dziewczyn w zbliżonych do nas wieku 8 się obejrzy...

Gość gość
nie ma opcji że obejrzę się za facetem nawet najlepszym,oglądam się tylko za perskimi kotami ,obejrzałabym się za kosmitą jeszcze

Gość gość
Znam ten suplement Largomass, miałem okazje się nim wspierać i co prawda, to prawda efekty widoczne po oczywiście sumiennych treningach.

Gość gość
2016.03.05 (11.57) Podpisuję się pod kazdym slowem! Kultura, higiena, dojrzalosc emocjonalna, pomysł na zycie.. Dodam jeszcze pozytywną energię, którą męzczyżna powinien emanowac, przekazując otoczeniu jasny komunikat, ze jest zwycięzcą ( nie ofiarą losu).

Gość gość
facet musi mi sie podobac

Gość gość
Twarz jeszcze ujdzie ale wzrost jest najważniejszy i sylwetka bez brzucha piłki.