Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Jak zaznaczaliscie odpowiedzi jak sie pomyliliscie ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 ja wyszlam z bolem glowy haha xd ale zdalam bedzie 2 albo 3 ale zaliczony anglik z 3 lat uf xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 pisalam niemiecki i zdalam bedzie pewnie 3 ale swiadectwo otrzymam :D poznan witaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Skreśliłam,obok napisałam źle i zaznaczyłam nowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 ale byl trudny dosyc :O serio mimo ze umiem angielski wiecej niz 3 nie dostane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 A ja robilam tak jak z peselem kazali . Czyli wszystkie prawidlowe w, kwadarty a nie prawidlowe w kolko :(((( raczej mi tego nie zalicza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 co w kwadraty a co w kolko? w tescie tylko piszesz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 e tam oceny nie sa wazne :P wazne jest 12 pkt czyli zaliczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 jutro informatyka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Zaznaczales odpowiedzi w tescie .to ja zaznaczylam wszystkie dobre kwsdracikiem zamalowalam a jak sie pomylilam to w kolko wzirlam i, zaznaczylam następne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Czemu kwadraty....zaznacza się w kółko a jak jest źle to skreśla i pisze obok "źle" i zaznacza nowe kółko.To sprawdza człowiek nie system,bo nie było do tego żadnej karty odpowiedzi,tylko się robiło bieżąco odpowiedzi na teście,więc człowiek przymknie nawet na to oko,albo zrozumie że jak jest wyraznie skreślone czy zakazane to jest źle.Po co te kwadraty i wymyślanie,nie utrudniaj sobie roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Czemu kwadraty....zaznacza się w kółko a jak jest źle to skreśla i pisze obok "źle" i zaznacza nowe kółko.To sprawdza człowiek nie system,bo nie było do tego żadnej karty odpowiedzi,tylko się robiło bieżąco odpowiedzi na teście,więc człowiek przymknie nawet na to oko,albo zrozumie że jak jest wyraznie skreślone czy zakazane to jest źle.Po co te kwadraty i wymyślanie,nie utrudniaj sobie roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 a tam było napisane jak zakreślać odpowiedzi? (Pomijam pesel).... Osobiście pytałam babki i odpowiedziala-normalnie,w kółko vzy inaczej,aby byli wiadome,a jak źle to obok napisać że źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Obojętne jak zaznaczyć,jak źle to skreślić i napisać że to zła odpowiedź i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 halo,osoba z Bytomia,zgłoś się,kim jesteś,gdzie było Twoje miejsce Dzisiaj?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 ja tam nwm ciesze sie ze angielski w d***e moge miec 2 beedzie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 jeszcze 10 przedmiotow boze xd ale przynajmniej wiem ze na drugi tydzien i 3 musze sie ostro przygotowac zeby zaliczyc na 12 pkt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Teraz musze liczyć na to ze sie skapna o co chodzi . :(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Ale co jak co to ciezkie te egzaminy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 moze tylko jezyk matma i polski bo to z zakresu 3 lat a reszta jednoroczne wiec moze latwiejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 A informatyka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Jak myślicie co bd na informatyce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Przygotowywaliście się do informatyki czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Skapna się.Badz co bądź,chyba masz więcej poprawnych niż złych,więc ogarną co Twoje to poprawne i będą wiedzieć co i jak,spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Ja nie mam nawet excela to jak mam się przygotowac. .. nie wiem jak to zdam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Gosc 20:31 dzieki wielkie !! Podniosles/as mnie na duchu :))))) :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 No ale Open office ma darmowy program do pobrania i tam jest wszystko co chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 a ja nwm czy bedzie open office czy microsoft office nie uczylam ogladalam tylko filmiki na yt wiec izi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 w open officie jest inaczej wszystko niz w microsoft office Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Szkoda że nie będę sprawdzać ze znajomości aplikacji,IG i Messenger,bylaby 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach