Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Ja mam pociag o 5 jestem totalnie nie wyspana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 I szczerze przyznam ze to masakra tak wczesnie wstawac :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Ej ciemno jest boje sie tak isc przez miasto ;o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 To ile ty tym pociągiem jedziesz ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Kto zdaje informatykę w Krakowie dzis? Zdajemy w zespole szkół energetycznych ? Na ul.Loretanskiej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Tak Loretańska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Jap*****le ta infaxDX chyba oblalam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Ja chyba tez nie zdam :o masakra trudne te egzaminy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Myslalam.ze takie przedmioty jak infa to nie sprawia problemu a tu jednak :o trzeba sie cieszyc z czego kolwiek zaliczonego infa to tragedia ale oni specjalnie to robia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Tez uwazam ze masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Ula Napisano Październik 6, 2018 No to jak ja zdam w lutym informatykę, skoro w szkole jej nie miałam ? Czy będę potrafiła się jej nauczyć skoro piszecie , że masakra po egzaminach? Może obniżą poziom, jeżeli zobaczą, że jest niska zdawalność informatyki ? W tym moja nadzieja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Ja oblalam na bank infe :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Masakra ta infa pooglądałam pare filmików nie przykładałam do tego uwagi i modlę się żeby była 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Szczerze wole oblac infe a zdac wszystkie inne xddd moze bedzie 2 chociaz nie sadze ale sie zdziwilam xd trudniejsze niz na arkuszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Przynajmniej nie jestem sam z niezdaniem z informatyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Infa to makabra byla haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Po tej informacji straciłam wszystkie nadzieje i chęci na dalsze egzaminy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Co się spodziewa na polski,w ogóle się nie uczyłam,da się bez nauki? Jak mam się uczyć tych pieprzonych analiz wierszy itp,toż to śmieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Ja na polski czytam tylko streszczenia 2,3 ksiazek i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 polskiego to tylko po łebkach trzeba znać te środki itd a reszty nie przewidzisz.Nie zrozumiesz wierszu czy przekazu to koniec,tyle tego s**tu jest z 3 lat że rzygać się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Czemu oni pisali takim nie zrozumialym językiem hehe . Duzo jest pytan z tekstow ale tak jak mowiles trzeba go najpierw zrozumiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Tez mi juz chec minela na dalsze egzaminy przez ta informatyke :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Ta dziewczyna. Z tego bloga co niby na takie swietne oceny? Mysle ze zmysla ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 W****iona jestem z tą informatyka, zrobiłam tylko 2 zadania ,reszta tragedia,a abc strzelałam...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Ja tez ja juz placze nwm co mam robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Ja zrobilam kilka ale nie pelne i pewnie nie zaliczone ja mam juz dosycb:o mam ochofe sienzabic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Halo wesprzyjcie na duchu ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Ja tak samo :( .... Rozpłakałam się już podczas egzaminu,do tego musiałam czekać aż babki skopiują Wszystko bo zostalam do samej ostatniej sekundy. Jestem durniem,nic nie umiem zrobić....Jestem zdołowana,z chęcią się otruje... Myślałam że matma tylko mi zostanie na luty,ale to co ja widzę i przeszłam dzisiaj to pokazuje że będzie tego więcej.... Jestem cała w nerwach,jak ja mam żyć,nie mam motywacji dalej na jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 Niech Jebna Szymborską i rozprawkę z Pana Tadeusza to strzelę se w łeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2018 szkoda gadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach