Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysieńka

Mój brat nie ma kobiety!!!

Polecane posty

Gość pysieńka

Brat ma 36 lat i jakoś nie ma u swojego boku kobiety! Bardzo dużo spędza czasu ze mną , rodzicami , z moim dzieckiem , z drugim bratem i jego rodziną ale sam chyba nigdy nikogo nie znajdzie. Ja jestem sama z wyboru ale mam przynajmniej dziecko a mój brat nie może sobie czegoś takiego zapewnic! Jak mu pomóc?

A on nie ma rodziny z wyboru, czy po prostu mu nie wychodzi?

Gość pysieńka
Dzisiaj umówiłam brata ze swoją koleżanką ale ta randka nie wypaliła. Dlaczego on nawet nie docenia moich starań, wszyscy w rodzinie chcemy dla niego jak najlepiej. On jednak jest nieśmiały do kobiet.

Gość pysieńka
On nigdy nie miał kobiety. Jedyne co robi to pracuje i to wszystko. Ma jakieś hobby ale z kobietą go nigdy nie widziałam. Dlatego tak bardzo jest przykro całej rodzinie z jego powodu. Wszyscy mu mówią że powinien miec dzieci by miał mu kto szklanke wody podac to mówi że ma siostrzeńca i bratanków i że nie musi miec własnego potomstwa.

nie mozna pomagac facetowi na sile, mnie by to bardziej zdenerwowalo niz by mi pomoglo, ale ja twojego brata nie znam;)

On po prostu nie chce mieć, a Wasza rodzina moim zdaniem powinna to zaakceptować a nie naciskać.

Gość pysieńka
Ale jak my mamy to zaakceptowac? rodzice chcieli by dostac i od niego wnuki. On mówi że nie chce miec ani żony ani dzieci, jemu po prostu wystarczy że jest dobrym wujkiem/stryjkiem. Wszyscy mieszkamy z nim w jednym domu i napewno jest mu przykro.

Gość pysieńka
Gejem napewno nie jest. Tego jesteśmy pewni, sprawdzaliśmy to już.

Gość pysieńka
razem z mamą pokazałyśmy my cycki i się podniecił

Ale przecież wyraźnie Wam mówi, że nie chce mieć żony i dzieci. moim zdaniem Twoi rodzice i chyba Ty też chcecie uszczęśliwić go na siłę.. Nie wiem, moim zdaniem nie powinniście tak go naciskać. To jego życie i jego wybór. Nawet jeżeli Twoi rodzice marzą o wnukach, które on miałby im dać.

czego nie może sobie zapewnić dziecka ? widocznie sie nie puszcza:D

Gość pysieńka
To wyżej to podszyw. Mój brat jest pomocnikiem magazyniera więc stać go na dziecko.

Gość pysieńka
Durne podszywy! Facet powinien się ożenic żeby miał mu kto uprac, ugotowac, wysprzątac. Narazie robie to albo ja, albo maja mama, albo bratowa. Ja jestem samotna z wyboru, moje samotne macierzyństwo to też był mój wybór. Rodzice ciągle mówią mu żeby się ożenił, miał dzieci a on to olewa niestety.

No bo on tego nie chce. I w dodatku jest mu jak widać wygodnie. Jest wolny, bez żadnych obowiązków w domu..

Gość pablopablo
Widocznie mądry chłop skoro nie chce mieć dzieci. A dziewczyny pewnie jakieś tam ma skoro nie jest gejem, nie każdy musi być w stałym związku. Z tym podaniem szklanki wody to totalny idiotyzm. A czy ludziom, których dzieci oddały do domu starców albo ich nie odwiedzają też ma kto podać szklankę wody? Czy tylko czekają aż dziad umrze żeby mieć spadek?

Gość to jest sprawa twojego brata

Gość lollollollol
wez mu daj spokuj dobra, ja mam 28 i tez ani mi sie mysli zakladac rodzine, moze dziewuche bede mial na stale kiedys ale nie mysli mi sie tak zyc jak inni, slub, nedzny domek, i bida az piszczy, a myszy lataja po stole i chleba szukaja, o nie nie nie