Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukienkaczarna

co myslicie o tej sukience?mozna ja ubrac na wesele?

Polecane posty

Gość sukienkaczarna
jakimi?prosze o podpowiedz, myslalam moze o czym srebrnym, ale nie wiem czy nie lepiej cos bardziej wyrazistego

Gość sukienkaczarna
dzieki vanessska2 ;) pozdrawiam!

perły ,albo coś tez fioletowego , do czarnego dużo pasuje :) Jakies super wieksze kolczyki wiszące do tego baranzoletka

Gość ZielonaTruskawka
może czerwień?? Ożywiłą by trochę tę czerń ;)

Do czarnego pasuje wszystko tylko trzeba trafić w styl sukienki, a z kolorem to już nie m problemu , raczej każdy jak pisałam pasuje :)

Gość cherry Pula
Sukieneczka bardzo ładna do niej dobrałabym czarne szpilki jakiś delikatny łańcuszek biały srebny czerwony twlko taki zeby kończył się przed sukienką do tego kopertówke w kolorze w zależności od butów i biżuterii ubierz też kolczyki (nie okrągłe ) najlepiej małe kuleczki lub długie ( wtedy włosy upięte tak aby eksponowały szyję )i bransoletkę do kompletu obiecuję że będziesz wyglądac ślicznie! Pozdrawiam

tak wśród miliona sukienek na wesele musi być czarna bo.... hmmm niech zgadnę "mam wszystko gdzieś i podoba mi się czarny". nie możesz kupić tej na inne okazje a na wesele innej w kolorze? to taki problem? może masz coś w szafie?

Gość sukienkaczarna
lubie czarny kolor, w nim chyba czuje sie najlepiej(najbezpieczniej) :)

Gość cherry Pula
to dobrze ja też lubie czarny tylko rozjaśń go jaśniejszymi dodatkami

Gość sukienkaczarna
dzieki dziewczyny za podpowiedzi, musze sie za czyms rozgladnąć, mysle ze fajnie bedzie jak ubiore czarne szpilki a dodatki i torebka w tym samym kolorze, zeby nie zaczernic poza tym podoba mi sie jak buty maja inny kolor jak torebka :)

Gość esteeeeeee
sukienka ladna, kolor czarny tez jest ok na wesele z dodatkami np. srebrnymi badz czerwonymi bedzie wygladal extra :) jedyne co mi sie nie podoba, to to, ze sukienka jest z poliestru.. w 100% - przeciez to jest sztuczne.. nie wiem..ja bym takiej sukienki nie ubrala wlasnie ze wzgledu na material z jekiego jest zrobiona. wkleilas linka ze sklepu w UK, moze pochodz po sklepach jak siedzisz w UK - teraz sa przeceny - w sumie koncowka, ale dobry moment by wyhaczyc tanio super kiecke i z fajnych materialow

ok. ale czy to jest twoje wesele? czy ty jesteś tam panią i gospodynią? jedna sukienka w kolorze innym niż czarny dobrze zrobi twojej szafie. zawsze jakaś odmiana. po szukaj, nie bądź leniwa, nie idź na łatwiznę, nie bądź osoba typu "moje ma być na wierzchu" "bo tak ja chce". w Polsce jest tradycja nie ubierania czerni na wesele. nie podoba się: umieść na zaproszeniu na swoje wesele informacje że nie przestrzegasz tej tradycji i można ją łamać dozwoli. nie decyduj za kogoś. są różni ludzie powtarzam do zawsze to na tym forum. jedni mają takie poglądy inni inne.

Gość sukienkaczarna
no wlasnie juz jest koncówka przecen i prawde mowiac nie ma w czym wybierac :/ troche sie spozniłam..

Gość sukienkaczarna
wesele nie jest moje, a kolezanki - ja mam byc świadkiem :) swoja droga moze faktycznie nie kazdemu podoba sie czern na weselu.moim zdaniem czern jest bardzo elegancka

Gość esteeeeeee
nie wiem gdzie mieszkasz, ale w Londynie sporo przecen jest :)ciagle - dzis tez :) wracalam z pracy bylam w House of Fraser i naprawde jest w czym wybierac :) nie mowiac juz o innych sklepach :) trzeba tylko pochodzic.. mysle, ze ten weekend jeszcze to ostatni moment by cos kupic..pozniej przeceny sie skoncza, bo weszla juz kolekcja jesienna ;) z reszta pewnie nie tylko tu sa takie przeceny, sieciowki w UK beda mialy przeceny w tym samym czasie :) mi nie przeszkadzalo, ze na naszym slubie byly dziewczyny w czarnych sukienkach.. bylo ok :) dodatki robia swoje :) gorzej jakby przyszla jakas w bialej sukience - to juz moim zdaniem nie wypada :P

lepije uniknąć nie potrzebnych pretensji. przynajmniej takie jest moje zdanie że można się wysilić i poszukać czegoś w kolorze. masz dużo możliwości w uk. kupienia świetnych niedrogich sukienek. jeszcze jedno jeśli masz być świadkowa to tym bardziej nie pasuje mi czerń. także krój i fason wydaje mi się zbyt mało elegancki. okej jak dla gościa dla świadkowej niezbyt.

Gość sukienkaczarna
no dokaldnie czern czernia :) gorzej z bielą wyróżniać ma sie tylko panna młoda :)

jesli to wesele twojej koleżanki zawsze możesz jej zapytać czy będzie jej przeszkadzało. przecież to nie problem a warto się upewnić.

Gość sukienkaczarna
popatrze jeszcze po sklepach, moze faktycznie znajde cos bardziej konkretnego, a ta zawsze moge miec na przebranie

Może dasz radę dobrać do niej jakieś ciekawe fioletowe dodatki- są modne i na pewno nie będziesz się za nie wstydziła w towarzystwie;)