Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pela 6666

Brak okresu a test negatywny!

Polecane posty

Hej!Mam problem ponieważ od prawie miesiąca niemam juz okresu,moje miesiączki bywały nieregularne czasami spozniaj mi sie okres nawet do 2 tygodni ale nie az tyle...Niewiem co ja mam mysleć ponieważ co tydzień powtarzam test i każdy wychodzi negatywnie.Mąż mówi że sobie już wkrecam poniewaz to niemozliwe zebym byla w ciąży bo sie zabezpieczamy (prezerwatywy) i nie przypomina sobie zeby byla jakas wpadka,ale to tez różnie bywa.Strasznie bolą mnie jajniki,mam straszne opławy(raz jak woda a raz jak serek)i mam po każdym jedzeniu wzdęcia,najdziwniejsze jest to że zawsze przed okresem bolały mnie piersi a teraz wogóle...juz niewiem co o tym mam myslec.Czy to możliwe zeby 4 testy wyszły negatywnie będąc w ciąży?Dodam ze od jakiegoś czasu mam nadżerke,czy to moze byc spowodowane opoznieniem miesiączki?W środe zarejestrowalam sie do ginekologa,boje sie ze powie ze jestem na cos chora:(Bardzo prosze o porade,pozdrawiam!

Gość af
Myślę, że masz jakiś stan zapalny albo coś (upławy by na to wskazywały). Miałam kiedyś sytuację - zero objawów, zero okresu, dostałam jakies tabletki i mi wrócił i jest ok

Gość u mnie też to była torbiel