Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackman3254

Przegrałem życie

Polecane posty

Gość blackman3254

Jak w temacie. Mam 27lat, skończyłem studia, pracuje, jestem przystojny i niestety o niskiej samoocenie co powoduje, że nie potrafię znaleźć sobie kobiety :/

Gość pytanko numer 1
ile zarabiasz?

Gość blackman3254
sosssssss też tak masz?

Gość nie tylko ty

Gość blackman3254
po co Ci moje zarobki? nie chce kobiety, ktora leci na kase!!! Blachary i pustaki mnie nie kręcą, znaczy mozę się podobają wizualnie, ale cenie inne wartości

Gość pytanko numer 1
masz samochod, wlasne mieszkanie?

Gość mam super hasło
a po co ci kobieta?

Gość Ten temat jest jakby dla mnie

Gość blackman3254
sossss jestes jeszcze młody i nie wiesz może co chcesz od życia, znajdziesz to i jakoś dalej poleci...chyba

Piszesz ze przegrales zycie dlatego ze masz niska samoocene??? Piszesz,ze masz studia skonczone masz prace i jestes przystojny:) wiec napewno musisz miec zainteredowanie wobec kobiet a jesli jeszcze nie pojawila sie ta jedyna to nie ma co zalamywac rąk czasami trzeba czekac na ta swoja drugą połówkę;) Glowa do gory i musisz zaakceptowac siebie takim jaki jestes;)

Gość blackman3254
mam potrzebe posiadania kobiety, to chyba nie jest dziwne

Gość binunia088
Całe życie jeszcze przed Toba:) wiecej wiary w siebie! A jezeli czujesz sie nie szczesliwy bo brakuje Ci kobiety to zmien to:) napewno jest wiele kobiet w których wzbudzasz zainteresowanie tylko Twoja niepewnosc siebie nie pozwala Ci tego zauwazyc. Pozdrawiam

Gość pytanko numer 1
do brzykania?

Gość sosss no co ty?
ladny mlody chlopal majacy w oczach tak wiele ciepla serdecznosci twoje oczy mowia o twojej dobroci serca,wiec nie pociskaj tu kitu ze przegrywasz wez sie w garsc ktos taki jak ty nie ma prawa przegrac zbyt wiele dobra jest w tej buzi na zdjeciu wrrr bo ja sie wnerwie i bede zla jak jeszcze poczytam tego typu teksty jak ten tam u gory

no to jest normalne tylko ze na sile nie znajdziesz kobiety ktora bedzie spelniala twoje oczekiwania. Duzo ludzi jest takich ktorych jest wyksztalcona maja prace itd ale nie maja kobiety\/ mezczyzny tylko pomysl sobie ile osob by chcialo byc na twoim miejscu miec dobra prace i wyksztalcenie

Gość mam super hasło
nie komentuj, dobra taktyka, im więcej słów tym większa szansa wyjścia na trepa bez mózgu

Gość ;)xyz
nie ma się co załamywać ...są 2 wyjścia albo czekać aż któraś Cię zauważy albo wziąć sprawy w własne ręce...sama mam 25 lat w trakcie studiów i jestem sama(z wyboru) zawsze ktoś się obok kręcił i kręci ale jak na razie nie spotkałam tego jedynego... uważam że trzeba poczekać a nie wpadać w depresje.

Gość blackman3254
;)xyz masz po części rację i chcę coś z tym zrobić. Niestety myśl niepowodzenia jest większa od spróbowania :/

Gość Otóż to
Ludzie sa po wypadkach przykłuci do lóżek ,a ten ma studia prace i pierdoli,ze przegrał zycie bo baby znalezc nie może boszszeee.

Gość blackman3254
Otóż to Ci odpowiadam, więc masz też po części racje, ale każdy ma jakieś problemy na swoim poziomie. Wiem, że zdrowie jest najważniejsze, ale zdrowy nie pociesza się tym, że nie jeździ na wózku, każdy ma problemy na swoim poziomie.

Gość blackman3254
dzisiaj na konto wskoczyły 4 klocki, a ja pierdziele o takich sprawach no!!!no ale cóż, kasa to nie wszystko

Gość ;)xyz
jeżeli od samego początku zakładasz porażkę to wcale nie chcesz niczego zmieniać ... tylko poużalać się nad sobą...już na kafeterii znalazłeś potencjalne kandydatki ale nie dajesz im szans...a co za tym idzie sobie!

żebym to ja miał takie problemy hm... wiesz idź do psychologa nie wstydź się nic nie tracisz a zyskac możesz. trzymam kciuki pewnie warto, ja miałem podobny problem .teraz luzik!

Gość xyssssssss
Raczej nie jesteś przystojny, tylko sobie tak wkręcasz - przystojni faceci mają zawsze grono wielbicielek, spośród których wybierają najlepsze.

Nie przegrales, wez sie w garc i po prostu rozmawiaj z kobietami, a wiesc sie rozniesie ze jest co lapac ;)

Gość trututu
mam podobne odczucia mimo swoich 23 lat. Wszyscy wokol sa w parach, biora sluby, rodza dzieci a ja nie mam normalnego faceta. Studiuję, pracuję ale trafiam na jakichś niepoważnych typów którzy po miesiącu lub dwóch wycofują się.

Gość ambi pur
Przeczysz sam sobie. Najpierw piszesz, że jesteś przystojny, a później, że masz niską samoocenę. Gdybyś miał naprawdę niską samoocenę, to nie uważałbyś się za przystojnego.

Gość jak to jest byc
po co ci kobieta ? rób swoje :) jak sie trafi to ok ,jak nie to też ok... :)

Chłopie albo będziesz lackiem ,pantoflem albo faciem wybór należy do ciebie.ok

Można mieć niską samoocenę. Można podobać się innym nie podobając się sobie.