Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justysia91

Co zrobić?

Polecane posty

Gość justysia91

hej:) mam 19 lat, mój chłopak ma 22. Jesteśmy ze sobą rok:) wszystko na początku bylo pięknie, on jest naprawde wspaniały, tylko ostatnio często namawia mnie do sexu. Napoczątku zapewniał mnie że bedzie czekal ile bede chciała... i czekał rok. Zrobiliśmy to jakis miesiąc temu. Od tego czasu ciągle słyszę od niego jakieś wzmianki o sexie, non stop propozycje itp. wydaje mi sie ze ciągle myśli tylko O TYM żebym sie zgdziła pojsc z nim do łóżka. Takie podteksty itp. a jaaa? ja nie mam ochoty .. od pierwszego razu kochalismy sie jeszcze z 2, 3 razy.. i ja nic przyjemnego w tym, nie czuję.. nie mam nawet ochoty;/;/ wkurza mnie to strasznie ze on ciagle o tym mówi. Co o tym myślicie???

Gość terapia kokosowa
cnotka niewydymka z ciebie, idz do zakonu

chlopak sie zachowuje stosownie do swojego wieku tym bardziej ze juz raz sie zgodzilas, czym rozbudzilas jego fantazje

Gość justysia91
to co mam go zostawić bo nie pasujemy do siebie? przez sex?

nie wiem co masz zrobic,mi sie prawie majty gotowaly jak mialam 19 lat,do niczego mnie namawiac nie musial...moze jeszcze nie twoj czas,ale chlopak nie potrafii cie rozbudzic.

a co tutaj dużo myśleć powinnaś docenić to że uszanował Twoją decyzję i czekał z seksem rok czasu co dla młodego faceta nie jest łatwe....ma swoje potrzeby i nie ma się co dziwić że ciągle ma ochotę tak to już jest w tym wieku jeśli Ty nie masz satysfakcji powinnaś z nim o tym porozmawiać na spokojnie ...jeśli facet jest w porządku na pewno się postara żeby Ci sprawić przyjemność....jak nie będzie kontaktu to i przyjemności nie będzie

Gość justysia91
ojj no moze czasem czuje... ale nie codziennie tak jak on by chciał. ja narazie czuje tylko ból podczas stosunku.. moze to dlatego nie mam ochoty. Albo dlatego że mam juz dosc jego podtekstów i gadania o tym!

skoro czujesz bol to znaczy ze jestes za malo podniecona, zaproponuj mu wydluzenie gry wstepnej, to normalne ze sie jeszcze stresujesz i masz problem z wyluzowaniem mozecie sobie kupic jakis zel nawilzający

Gość justysia91
a czy macie tak że wasi facecie tez ciagle o tym mówią? i wydaje sie wam ze non stop o tym myślą?

Gość do 30 to on bedzie
mial ciagle ochote na sex po 30 Ty :)

Gość sallyneedshelpp
mialam dokladnie taka sama sytuacje;/ tzn. moj czekal 9 miesiecy na mnie :p i tez nie mam ochoty z nim...moze mialam z 2 razy sama z siebie, tak to on ciagle o tym gadal i juz mnie wkurwial tą swoją gadką;/ slabo mnie rozbudza...dlugo bolalo

a czemu mu nie powiesz że sex sprawia Ci ból ....widać potrzebujesz dłuższej gry wstępnej....pieszczot....jak nie powiesz to facet sam się nie domyśli ....a będzie miał tylko pretensje

Gość justysia91
mówię mu o tym, on doskonale o tym wie... ale on twierdzi że to pewnie normalne na początku wspołzycia.. że z czasem minie ale musimy próbować.

Gość sallyneedshelpp
jak ja powiedzialam ze chce zeby mnie dobrze rozgrzal przed to stwierdzil ze on to nie lubi gier wstepnych :] i ze glupio mu bo nie umie zaspokoic swojej kboiety i tak ogolnie..prawie nic sobie nie zrobil z tej rozmowy ;]........ mam wrazenie ze podczas seksu na 1 miejscu stawia sobie to zeby zaspokoic siebie, a dopiero pozniej mnie...przykre

Gość justysia91
u mnie jest odwrotnie. Ja wiem że on się stara. Ale tak jakos wychodzi. Ja nie mam ochoty, wkurza mnie jego gadanieeeee o tym