Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Delphine

Pytanie do panów mam

Polecane posty

nie jestem facetem ale mysle ze faeci ogolem wola dluzsze wlosy, grunt by byly zdrowe, lsniace.....

Jagoda skoro nie jesteś facetem to skąd wiesz co Oni wolą?.Jeden woli krótsze drugi dłuższe.Ciekawi mnie opinia naszych kafeteryjnych kolegów :)

Gość taaa racja kazdy facet to
powie ze lubi jak kobieta ma dluzsze wlosy niektorzy zabraniaja sowim paniom scinac

Gość janinanababa
Dionizos- bzyknac cie? :classic_cool:

No właśnie ja nie wiem skąd się to bierze że panowie na ogół wolą dłuższe?

wszytko to rzecz gustu ale fakt ja miałam całe życie długie włosy prawie do pasa i wiedziałam że mąż lubi kobiety z długimi włosami ....jak po raz pierwszy tylko pocieniowałam i podcięłam ok 5 cm to nic nie mówił ale jak ścięłam mniej więcej do takiej długości jak na zdjęciu to bardzo kręcił nosem ale w końcu się przyzwyczaił :D

a ja powiem tak dlugi czas mialam dlugie wlosy , potem raptownie scielam na krotko , mojemu bylemu chlopakowi sie to bardzo podobalo ale reszta znajomych (kolegow) mowilo "czemu to zrobilas???! " teraz spowrotem mam dlugie x]

No właśnie co ich tak kręci w tych długich włosach?.Ja też miałam bardzo długie i nagle ścięłam na boba trzy lata temu,nie słuchając nikogo:D.Korzystnie na tym wyszłam bo mnie pasują takie krótsze.