Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicia keyss

jak sie czujecie gdy wasz facet dlugo sie nie odzywa?

Polecane posty

Gość Alicia Keyss
chyba juz mu na mnie nie zalezy... :(

Gość dziewczę z kafe
Może sama do niego zadzwoń? :)

Gość Alicia Keyss
wiesz, nie chce sie narzucac... niedawno wrocilismy do siebie i ja bylam i niego pare dni. ani razu mi nie powiedzial pierwszy ze mnie kocha, ogolnie rzadko mi okazuje swoje uczucia ostatnio... a faceci to tchorze, predzej mnie zdradzi niz powie że juz nie kocha,.... :(

Gość dziewczę z kafe
Ja tam nie wiem, jakie są relacje między wami, ale sama nigdy nie mam oporów żeby zadzwonić do własnego faceta..może on też czeka, aż pierwsza się odezwiesz?

Gość Alicia Keyss
no ale on mial sie odezwac....

Gość różowa pantera-20
jak 2 dni nic nie pisze to już mi się robi smutno- ale wtedy najczęściej przychodzi wiadomość jak się kładę spać:D też myślę co robi- wiem, że jest w pracy a ja tak tęsknie:P jeszcze troszeczkę i się spotkamy mój:*

Gość ile masz lat Alicja?

Gość Alicia Keyss
20

Gość smutnaaaaaaaaaaaa
jak ja wam zazdroszczę.... mój facet odzywa się co godzinę albo częściej, choć widujemy się codziennie.......ja mogłabym nie odzywać się jakieś 2 dni, gdyby to ode mnie zależało, ale no po moim 2godzinnym milczeniu zaczyna wszystkich wkoło obdzwaniać gdzie jestem.... czuję się jak w więzieniu:( jest okropnie zazdrosny.... jak to zmienić?????

Gość różowa pantera-20
wyluzuj:P za dużo o nim myślisz- zajmij się czymś:) bo się wykończysz a to nie o to chodzi...

Gość różowa pantera-20
smutnaaaaaaaaaa- rozmową i jeszcze raz rozmową

Gość smutnaaaaaaaaaaaa
rozmowa nic nie daje, on uwaza ze jestem zbyt atrakcyjna i ze na pewno skoro dlugo milcze to kogos spotkalam.... wiem ze to jest chore....

Gość Alicia Keyss
ale to nie trwa za dlugo? 3eci dzien idzie.... zaloze sie ze odezwie sie najwczesniej jutro wieczorem...

Gość różowa pantera-20
no bo nie jest długo:) nie ma się czym martwić:) po prostu się nakręciłaś za bardzo i tęsknisz:) poczekaj a na pewno się odezwie:) zawsze też możesz się odezwać pierwsza:)

Gość różowa pantera-20
smutnaaaa bo to jest chora i on musi to zrozumieć- im wcześniej tym lepiej- musi Ci zaufać! ZAUFAĆ! przez takie zazdrości rozpadają się zawiązki...

kurcze! ja tez tak mam :p niestety... Domyślam się, że teraz śpi. (Bo po pracy) albo coś w domu pracuje czy naprawia, ale jak sie nie odzywa cały dzien to ja nie wytrzymuje i pierwsza... A musze w koncu sie nie odezwać i być twarda ;) Napisał na dobranoc, (ale ja pierwsza) i dziś nic.. Ale u mnie to jest tak że jak sie nie odezwie caly dzien i zadzwoni np o 22 to już słyszy mój głos i tylko słysze "Hej Kochanie przepraszam ,że dopiero teraz ale... i tłumaczenie :P" A dziś pierwsza nie napisze, o nie! :)

Gość eyo
Mnie także cieszy,że nie jestem z tym sama.. Jestem strasznie przewrażliwiona i boli mnie fakt,że mój facet nie odzywa się cały dzień.. Ale skoro pracuje całe 6 dni to może po prostu chciał odpocząć? Jak myślicie?

Gość kkkkkkkkkk0
ja zawsze przewazznie sie pierwsza odzywam bo moj facet zwyczajnie pracuje i nie zawsz ema czas...

Gość alicia keyss
od jakiegos czasu mam tak sporadyczny kontakt... i ciagle nie dokonczone rozmowy... źle mi z tym...

Gość Bella//
myślę w takich przypadkach że jest wrednym chujem i że gdyby mnie kochał nie umiałby znieść długiego milczenia

Gość misslady
po przeczytaniu tej cytowanej rozmowy wnosze, ze nie mozecie znac sie dlugo... jakies problemy komunikacyjne tutaj widac... niedobrze...

Gość gość
Hey mam do was pytanie. Widziałam się z moim facetem wczoraj. Było miło. Ale dzisiaj kiedy jest dzień wolny on milczy. Co o tym sądzicie. Czy ja przez to ze ciągle o nim myślę wpadam w jakąś paranoje?