Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dajanka22

diane 35 - co dalej?

Polecane posty

Gość Dajanka22

witam was wszystkich :) w grudniu moja dermatolog zaleciła mi branie diane 35 na problemy ze skórą. ginekolog nie widział żadnych przeciwskazań. w lipcu miałam przerwać branie tabletek i zrobić badania. jestem aktualnie już po badaniach, próby wątrobowe, wszystko w normie i normalnie. dostałam również kolejne 2 opakowania na diane, bo dermatolog stwierdziła, że jak pomaga to powinnam brać, a wakacje to nie najlepszy czas do zmiany leków. (później mam brać tabletki na zbicie testosteronu) śledząc opinie, równiez tutaj, zawsze wydawało mi się, ze diane 35 jest niebezpieczną tabletką, co pozostawia okropne powikłania. ale czy tak jest? nie wiem, czy wybrać jeszcze te 2 opakowania. w sumie od tych 7 miesięcy nie narzekam na żadne dolegliwości. czy ktoś brał tak długo diane? i cz było wszystko w porządku po dłuższym zażywaniu?

Znam osoby ktore jak braly diane 35 na problemy skorne to bylo dobrze a gdy przestaly to na nowo problem sie pojawil... a na dodatek strasznie przytyly. No ale to zalezy od organizmu bo kazdy inaczej reaguje.