Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciaagle napalonaa

ciagle mi sie chce sexu a moj facet.....

Polecane posty

Gość sssssssc.c.c.cc
A JA Z POLKAMI NIE UPRAWIAM SEKSU BO SĄ NIE ATRAKCYJNE I PUSTE.

Gość matacz...
jak czesto ? codziennie !! czasem nawet z dwa razy , a młody nie jestem . ale co z tego ?

Gość Alexia_26
Kup sobie wibrator-tylko dobrze schowaj(tak by go przypadkiem nie znalazl),by nie urazic jego "ego".I gdy po raz kolejny Ci odmowi,skorzystaj z zabaweczki-chociaz to nie jest to samo...I nie miej zadnych wyrzutow sumienia;)

Gość matacz...
po co go chować ?? nich widzi !!

Ja nie rozumiem- stoi mu, ale bzyknac Ciebie nie chce?? Naprawde nie wiesz jak spawic zeby facet chcial Cie zerznac? ehhh...

Gość Alexia_26
Mila w dotyku-racja!Sposobow jest mnostwo...Droga autorko tematu!Mozna np przywiazac faceta do lozka/krzesla,zatanczyc i rozebrac sie specjalnie dla niego.Dziala-bo on to widzi,ale nie moze Cie dostac...Jak zobaczysz,ze ma na Ciebie ochote-potrzymaj go troche w tyn stanie,a pozniej rozwiaz go-masz gwarancje,ze rzuci sie na Ciebie.I wtedy zaproponuj mu zamiane rol.Popros,by Cie zwiazal,i obiecaj ze spelnisz wszystkie jego pragnienia...Ech,to juz nie bedzie ten sam niewinny facet,wiem o tym:D. /Qrcze,o czym ja mysle...Dopiero o 17 koncze prace

Gość zawsze
muj facet cały czas mnie kocha więc wy też musicie coś zrobić np zachęci go do tego złapać tam i po sprawie