Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa1990rrrrrrrrrr

Ile wam zajeło czasu pogodzenie sie z zerwaniem ?i jakie sa na to najlepsze spos

Polecane posty

nie wiem sama może ja go nie kocham , a to wszystko było przyzwyczajeniem ... ale wydawało mi się ze nie, ja chyba do końca jeszcze nie wierze w to rozstanie ale wiem że to lepiej dla mnie ... nikt nie będzie mną pomiatał i zrywał ni z tąd ni z owąd :O zreszta byłam naprawdę w porządku w tym związku ... czego nie można powiedzieć o nim...

mumi-- zdejmę je zaraz masz rację ;) a co do tego co napisałaś to zespól juz mam bo za 2 dni @ a jakos się nie rozklejam za bardzo :P a co do pozostałych rzeczy to masz racje że to chyba byłaby masakra

Gość jrjrjr
ja cierpiałam pół roku a byłam z nim 3 miesiące. Bardzo go pokochalam a on mnie okłamał (nie zdradził, wkurzyłam sie za to ochydne kłamstwo zerwałam z nim a on nie walczył) przez pierwszy tydzień luz a potem dopiero sie zaczeło :) hehehe sieje sie teraz z tego chociaż wtedy nie było mi do śmiechu. lekarrstwem na ból okazał sie mój obecny facet i teraz jesteśmy ze soba juz 4,5 roku a o tamtym już dawno zapomniałam :) nawet pare razy sie z nim spotkałam tak dla rozrywki i nic kompletnie nie czułam. Cholernie byłam dumna z tego :) a wiecie co on mi powiedział? ze załuje ze wtedy nie walczył... a ja nic, kompletnie mnie to nie ruszyło. Kocham swojego Grzesia i niech tak zostanie :) powodzenia autorko

no ja zmoim byłam prawie 4 lata a on zerwał ze mna niewiadomo dlaczego taki juz typ człowieka pozostaje mi dziekowac bogu że się z nim nie ożeniłam i dzieciaka mi nie zrobił ...

Gość jrjrjr
oo widzisz dobrze masz takie podejście do tego :)

Gość Bibs
około 3 miesiace

Gość Tsaa ! Pff..
No widzisz ty tak masz ale ja po zerwaniu ze swoim chłopakiem znalazłam szybko sobie np. przyjaciółkę albo jakiegoś nowego boya. Tylko żeby ktoś się do ciebie przytulał może nawet mama ! To ważne po czymś takim ! Kto zerwwał ty czy on ?