Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystyna.kraków

córka PROBLEM

Polecane posty

Gość krystyna.kraków

Witam serdecznie, mam nastoletnią córkę, nie ma z nią dużych problemów, chodzi do dobrego liceum, ma dobre wyniki w nauce, zgrabna i ładna. Jednak ostatnio sprzątałam w jej pokoju i zobaczyłam że ma ogromną ilość drogich kosmetyków, i dużo drogich ubrań- głównie marki Olesn- mogę zrozumieć że czasami może sobie coś tam kupić ale ona ma tego mnóstwo. Kieszonkowego dostaje 300 zł, nie pracuje bo się uczy, patrzyłam się na paragony w jej koszu to znacznie przekraczały jej kieszonkowe, innych dochodów ona nie ma, i to nie możliwe aby gdzieś pracowała bo ciągle siedzi w domu i się uczy, czasami w soboty i niedziele wychodzi z koleżankami- ale z pewnością nie do pracy. Ma naprawdę dużo rzeczy, które mogą sobie kupować kobiety z dobrymi zarobkami, a nie ona mająca tylko te kieszonkowe

Gość galerianka ale to
i tak prowokejszyn:-P

Gość zdania nie zmienie
galerianka jak nic

Gość pewnie daje dupy

prowo prowo prowo kacja. mimo ze widze tu jak sedze w pracy takie mlode dupeczki te same wygladaja jak z tego filmu io caly czas z innymi facetami chodza...

porozmawiaj z córką skąd u niej tak drogie rzeczy i kosmetyki ?...skoro masz paragony to nie wymyśli że to pożyczone nie chcę tutaj siać paniki ale mi to wygląda na sponsoring i obym się myliła

Ma sponsora albo jest galerianką :P Lepiej porozmawiaj z córką o tym, choć wątpię, by powiedziała Ci prawdę.