Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość audi q7

suknia slubna- z trenem czy bez???

Polecane posty

Gość audi q7

Prosze o rade,nie wiem czy suknia slubna ma miec tren czy nie.Prosze o rady.

Gość poszukująca@
przymierzałaś obydwie wersje sukien??? bo moim zdaniem trzeba wiedzieć czy dobrze się czujesz w jednej i drugiej i wtedy zdecydować. nigdzie nie jest nakazane że trzeba mieć tren i że on zawsze ładnie wygląda i jest pożądany. ja będę miała tren, bo wg mnie ten model sukni który mi się podobał wyglądałby strasznie bez trenu, a i ja się w niej świetnie czuję;)

Ja też wybrałam suknie z trenem. Na jaką inną okazję można taka suknię ubrać? Jak się idzie do ołtarza to wygląda obłędnie dla mnie;-) Na sesji też można go wykorzystać. Ale za to trzeba mieć świadomość ze tren może sporo ważyć i musi się ładnie upinać do tańca żeby był wygodny. Trzeba przymierzyć i spróbować jak się z tym czujemy.

Gość gregoriana
koniecznie sprawdź jak wygląda upięty.Bo czasami nie wygląda to dobrze, robi się taki kaczy kuper. I musisz też zobaczyć jaki jest sposób tego upięcia - często zdarza się, że jest to jeden guziczek, który zwyczajnie nie utrzymuje takiej ilości materiału i pojawia się problem jak się suknia drze.

Gość lokatka
mnie sie osobiscie nie podobaja suknie z trenem :( ani w kosciele, ani na sesje a juz napewno nie podoba mi sie jak tren jest upiety i suknia traci caly fason ale takie jest moje zdanie - nie kazdy musi lubiec to samo :P