Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejhejkdkkd

POMOZCIEEEEEEEEEEEEEEE

Polecane posty

Gość jejhejkdkkd

czesc, mam nastepujacy problem ostatnio odlozylam tabletki stosowałam je niedlugo dostalam pierwszy okres z odstawienia i od tamtego czasu uprawialam z chlopakiem tylko petting zero seksu. Teraz jestem w kropce okres mialam dostac tydzien temu i dalej na niego czekam w niedziele i w poniedzalek zrobilam testy ciazowe-wyszly negatywnie. Nie wiem o co chodzi nie wiem co sie dzieje czuje jakbym miala okres dostac lada moment a tu nic. Dodam ze nie mam zadnych objawow ciazowych

nie jestes w ciazy. nie panikuj. od takiej paniki wlasnie ci sie spozna okres. bo masz shizy i sie stresujesz. od peetingu nie zaszlas w ciaze, chyba ze on mial wytrusk dotknal ch i potem wlozyl ci ta sama reke do ciii. wtedy bylaby szansa zajscia w ciaze. ale jesli tak nie bylo to luuuuuuuzzzz kobieto ja mam wiekszy problem uprawialam nieraz bez gumki (oczywiscie nie do wytrysku) i teraz sie boje bo moj okres nie jest taki jak poprzedni i przyszedl opozniony... ale tez mialam shizy i stresy i dlatego pewnie sie opoznillll

Gość jejhejkdkkd
a jak sie liczy okres od odstawienia tabletek?

Gość jejhejkdkkd
a jak sie liczy okres od odstawienia tabletek?

w tym to ci nie pomoge bo ja tabletek nie biore i nie bralam, i raczej nie bede brala chyba ze po to zeby przytyc ;DDDDDDD ale z tego co sie domyslam to od odstawienia tabletek moglo ci sie tam cos rozregulowac i dlatego nie jest tak jak byc powinno... i zacytuje w tym miescu pewna forumowiczke ''organizm to nie maszyna'' ;] wiec jak nie maszyna, to i dziala jak sam chce czasami ;D

Jeżeli testy wyszły negatywne to w ciąży nie jesteś ;) (najczylsze testy wykrywają ciążę po 7 dniach - mam nadzieję się dostosowałaś się do tego) po odstawieniu tabletek często dochodzi do rozlegulowania cyklów i miesiączka pojawia się z opuźnieniem lub w ogóle. Jeżeli miesiączki nie będzie kilka miesięcy należy udać się do ginekologa. Cięzko jest przewidzieć pierwszą miesiączkę po odstawieniu tabletek, nie da się tego policzyć. Wdzię, że już mnie tu cytujecie :) ale faktycznie, tak jak napisałam w innym wątku organizm to nie maszyna i potrzebuje czasu żeby przyzwyczaić się do np. odstawienia hormonów.