xBlankax1 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Witam... zaczęłam spotykać się z moim byłym którym zerwałam rok temu... ani on ani ja nie mieliśmy nikogo przez ten czas.. cały rak utrzymywaliśmy kontakt jako kolega z koleżanką ale się nie spotykaliśmy prawie wogóle.. a teraz często jesteśmy na tych samych imprezach itp, pewien chłopak zaczął mnie podrywać na jednej z imprez i on też mi się podobał a mój były M widział to i chyba był zazdrosny bo potem wyznał mi miłość że nadal bardzo mnie kocha że ciągle o mnie myśli i wogóle takie komplementy... ja udawałam niedostępną cały czas.. lecz na następnej imprezie on ciągle z kolegami rozmawiał o jakiejś dziewczynie, że niby ona mu się podoba i cały czas do niej pisał... a jak się napił to podszedł do mnie i zazcal się do mnie kleić.. a ja go strasznie kocham:/ nie oge już be zniego żyć jak go widzę to słów mi brak.. nie mogłam na to patrzeć jak on ciągle z kimś pisał a co dopiero jakby kogoś naprawdę miał... Ale mówi że mnie kocha... nie wiem co mam robić? jakoś chcę go zdobyć tylko nie wiem jak? mbyć nadal niedostępną żeby był zazdrosny czy powiedzie mu co czuję? nie mam pojęcia.. nie chce żeby go coś zniechęciło i nie chce go stracić znowu... z góry dzięki za rady.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach