Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WojtekSSS

PENIS - prawidlowy pomiar długości

Polecane posty

Gość WojtekSSS

Witam, chciałbym przeprowadzić sondę nt. długości penisów pomierzonych w ten sam sposób bez dodawania do uzyskanej długości - i tak jesteśmy tutaj anonimowi, więc proszę o niezawyżanie (i nie zaniżanie) pomiarów. Sonda dotyczy tylko długości penisa - mierzymy go w stanie wzwodu linijka z boku, dotykając jednym końcem kość łonową, z drugiej strony dokonujemy pomiaru. Instrukcja pomiaru - dokładnie taka, jak na stronie, do której link podaję poniżej: http://www.powiekszanie-penisa.com/mierzenie_penisa.html - pierwszy pomiar z przedstawionych. Długość mojego penisa wedle tego pomiaru jest równa 18,5cm - jest to pomiar obiektywny, nie dodałem nawet milimetra - o to samo proszę innych, biorących udział w sondzie. Jeśli podawane wyniki będą wyglądać wiarygodnie, postaram się zrobić jakieś opracowanie owych wyników i jeśli podasz prawdziwy swój rozmiar, będziesz mógł mieć jakieś rozeznanie. Pozdrawiam.

Gość WojtekSSS
kontomierzem twojej starej

zenibyja widzę że z każdym Twoim postem Twój fiutek rośnie:P rzeczywiście obiektywna ostatnio widziałem posta gdzie miałeś 17 cm a teraz nagle masz 19cm:P? cuda się dzieją na tym świecie:P lepiej sobie panowie zmierzcie iloraz inteligencji:P bo w seksie pracuje się dwoma głowami nie jedną:P powodzenia w temacie ja umywam ręce:P

ja pisałem w granicach 18cm - 19 cm nigdzie nie pisałem 17 . Wienc taki wał

Gość WojtekSSS
zanibyja wypierdalaj ty jebany analfalbeto jebany

WojtekSSS twoja wypowiedz jest pozbawiona jakiegokolwiek sensu zapraszam do szkoły może wkońcu się czegoś nuczysz.

Gość zanibyja stulejarz
tata pcha mi w dupe

Nie musisz mi zazdroscic tobie kiedys tez urosnie penis. A jebaj się ja nie mam stulejki kobieto pracująca

Gość WojtekSSS
ty zanibyja lepiej już zacznił sie uczyć bo widać że miałaś daleko do szkoły a czytając twoje posty to widać że nawet nie znasz ortografi na dodatek robisz pełno literówek debilu.

Gość zanibyja stulejarz
zanibyja czego tu zazdrościć kutasa ze stulejką który wygląda jak parówka?? takiego penisa to idz geją pokazywać.

Literówki każdemu się zdarzają ale nie będę mówił że to wina klawiatury bo i tak powiesz że tak każdy mówi ale mam dla ciebie dobrą rade chłopcze popracuj nad swoją składnią .

"zanibyja stulejarz zanibyja czego tu zazdrościć kutasa ze stulejką który wygląda jak parówka?? takiego penisa to idz geją pokazywać" gejOM :O

Gość WojtekSSS
swoją składnią hahah ty lepiej poczytaj siebie,prostych słów nie umiałeś poprawnie napisać bo cie to przerastało.

I tak mam większego od ciebie a pozatymdziewczyną sie podoba. P po pierwsze to nie jest stulejka bo moge sciagac napleta z żółedzia i w czasie spoczynku i erekcji . A po drugie mam krótkie więzidło. I po trzecie sam jesteś gej

Przed chwilą poprawiłam pomarańczę :o gejOM zamiast geją I zaraz kolejny błąd-dziewczyną zamiast dziewczynOM :o Wszyscy jesteście siebie warci :o

Gość WojtekSSS
i kto tu ma popracować nad swoją składnia hahah a po drugie nawet nie wiesz czy masz większego odemnie i już widze jak podobasz się tym dziewczyną pewnie to jakieś pasztety która biora do japy za papierosa.

WojtekSSS czyli robia tak samo jak ty tylko ty robisz to za talerz rybnej zupki.

Gość ZaNIBYJA to gej

Gość WojtekSSS
zanibyja ja mam normalną dziewczyne w przeciwieństwie do ciebie,twoja ma już pewnie wręczoną statułetke pojemnika na sperme bo tylu już w niej byli.

Skończcie kurwa z tym gejem raz siusiak tak napisał bo był na mnie zły to teraz kurwa każde upośledzone dziecko będzie to samo wypisywac żałosne .

Gość WojtekSSS
co boisz sie prawdy o sobie chłopaczku lekkicj obyczaji.

Gość WojtekSSS
lekkich

Gość WojtekSSS
jesteś gejowską parówą