Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda3325

zostawił mnie facet...

Polecane posty

Gość ruda3325

o 9 rano dostałam telefon- zadecydowałem ze musimy się rozstać. mnie zamurowało zadałam pytanie- dlaczego? odp.wszystko ci w mailu napisałam dostaniesz go w poniedziałek. hmmm.... dodam ze od 4 lat jesteśmy razem a 2,5 roku mieszkamy razem, mamy wspólną działalność ,kasę wszystko wspólne. on wyjechał 4 mies temu za granice wraca w pażdzierniku ja mam 25 on 33 lata co robić czekać ? dzwonić? płaszczyć się ? o nie ! proszę o porady

Gość jfugfg
to palant. Jeżeli tak, to przykro mi, ale nie jest Ciebie wart.

Gość Jakiś Człowiek
No przecież kolo poznał tam laskę...

Gość ruda3325
niemożliwe ze kogoś ma tez tak myślałam ale jest tam z moim bratem co jak co ale moj brat za nim nie przepada to jest czujny na niego i od razu by mi powiedział

Gość ruda3325
jeszcze zadzwonił do swojej mamy poniewaz w poniedziałek miałam jechać z nia do niego na tydzień a on dzwoni do niej i mowi- napisałem maila jak ruda nie chce to niech nie przyjeżdza nie namawiaj jej hehe śmieszny on jest

Gość kasiaaa20 lat.................
a to dlaczego z tobą zerwał ?/ ze mną tez zerwał chłopak 2 dni temu praktycznie bez żadnej przyczyny razem byliśmy 4 lata ... po prostu lato chłopy poczuly :O

Gość kasiaaa20 lat.................
no ale my nie mieszkaliśmy ze sobą .. może masz ochotę pogadać bo wiesz tu jesteśmy anonimowe a ja mam wielką ochotę się komuś wyżalić ...

Gość ruda3325
nie mam pojęcia dlaczego mnie zostawił tak bez powodu poprostu po 4 latach -do widzenia i tyle nie wiem co mam robić

Gość ruda3325
jestem tak zła ze szok mam dosyc juz wszystko mi się zawaliło

Gość kasiaaa20 lat...............
no to ja mam tak samo :O ale wiesz co ja podchodzę do tego tak ze lepiej że to zrobił teraz a nie np. po ślubie , dzieciach albo w ciąży bo jak mu teraz coś takiego od jebało nie wiadomo dlaczego to jaka mam gwarancję że mu nie od jebie później...

Nic już nie powinnaś robic on już podjął decyzję. Zostaw to swojemu losowi, hm.... a jak przyjdzie za ileś tam czasu to kopnij go żeby poczuł ... wiesz w co!

Gość truskawa434343
witam , mnie facet nie zostawil. ale od kilku dni jest dziwny . nie wiem co o tym myslec,,,,, przykro mi ,nie rozumiem tylko jak mozna zakonczyc 4 letni zwiazek przez telefon. i fakt ze ze soba mieszkacie, ale fakt jest taki ze lacza was rozne sprawy materialnie, jak wroci to moze Ci to wyjasni, trzymam kciuki zeby wszystko sie ulozylo

Gość Raissa24
no kończenie zwiazku przez telefon....to jest zwykle tchorzostwo, no ale najwidoczniej nie wszyscy maja tyle odwagi, mnie rowniez facet porzucil..tyle ze dla innej(zamienil z drewka na kijki ale jak mu sie podoba to co ja moge zrobic)...ale podejrzewam ze bedzie jescze wielu i nie ma sie co zalamywac...poprostu wjebałysmy sie jak andzia w maliny i tyle:)w takie zwiazki...nie ma co analizować dlaczego zostawił.itd, jak bedzie chcial to wróci...ale czy warty jest zachodu,zeby dawać rugą szansę...znów mieć nadzieje,a pozniej znow cierpiec bo zrobi to samo??ja nie nadje drugich szans...raz dałam i jescze gorzej na tym wyszłam..ciezej sie jest pozbierać