Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Audrey Horne.

proszę uprzejmie o przetłumaczenie niewielkiego framentu piosenki

Polecane posty

Gość .Audrey Horne.

I found myself in a pale room With a bolted door And a beautiful silence I saw a woman lying there With the sunlight entwined in her auburn hair And through the window floated many things Photographs and letters and her wedding ring And a child voice speaking

Gość znalazłem sie w bladym pokoju

z zaryglowanymi drzwiami i przepiekna cisza zobaczyłem kobiete leżącą tam z promiieniami słonca przeplecionymi przez jej kasztanowe włosy

i przez okno przepuszczajace duzo rzeczy fotografie listy,pierscionek slubny i dziecko cichutko mówiące

Gość o ja nie moge
juz tlumacze: kiedy kura rano wstaje pieje glosno az do pozna a tymczasem kogut srogi dziubdzia sobie dziub dziub dziub kiedy kura rano wstaje ziarna dziobie ood rana a potem refren. nie ma za co!

Gość mysle ze to dobry pomysl
I found myself in a pale room With a bolted door And a beautiful silence I saw a woman lying there With the sunlight entwined in her auburn hair And through the window floated many things Photographs and letters and her wedding ring And a child voice speaking Znalazlem sie w jasnym pokoju,za zaryglowanymi drzwiami W pieknej ciszy Ujrzalem lezaca tam kobiete Z promieniami slonca wplecionymi w jej kasztanowe wlosy A za oknem unosilo sie wiele rzeczy Fotografie i listy i jej slubna obraczka Slychac bylo dzieciecy glos

Gość .Audrey Horne.
dziękuję wam bardzo za fatygę :)

Gość mysle ze to dobry pomysl
dla mnie to czysta przyjemnosc :)