Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tipsik :)

Zestaw do paznokci- akrylowe,porada!

Polecane posty

Witam,chciałabym aby któraś z was wymieniła mi co powinno znajdować się w zestawie do robienia paznokci za pomocą szablonów,jaki to jest koszt i czy lepsze są paznokcie żelowe czy akrylowe? Dziękuję za odpowiedzi.

wszystko to co powinno sie znajdowac w zestawie do przedluzania paznokci za pomoca tipsow. z tego co wiem to pani ma juz mniej wiecej jakas wiedze na ten temat bo zaklada caly czas jakies tematy na ten temat. koszt jest taki ze za tipsy placisz np 10 zl za 100sztuk a szablony np 10sztuk za 1zl. mysle ze lepsze sa do tej metody akrylowe bo nic nie splywa. do zelkow musimy natrafic na dobry zel ktory nie splywa. warto wspomniec tez o jakis szczypcach czy specjalnych zaciskach ktore pozwola zrobic na ladne tunele.

wejdz na allegro i tam sa całe zestawy wiec bedziesz wiedziec co i jak ja moze nie w temacie ale orientuje sie któras z Was gdzie w Poznaniu jest hurtownia ozdob do tipsów?

Niestety nie wiem gdyż mieszkam koło Warszawy :) A ogólnie tak zakładam bo właśnie chciałabym sama robić sobie tipsy i nie płacić za kosmetyczki,więc próbuję zasięgnąć jakiś porad aby od czegoś zacząć. :)

Wielkie dzięki na pewno się przyda :)