Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonak

moja zona jest dziwna

Polecane posty

Gość zonak

Moja zona twierdzi ze ja w domu nic nie robię ( nie gotuje, nie piorę, nie sprzątam, nie myje naczyń...) i ma do mnie o to pretensje. Ale ona jest w domu i nie pracuje ( podobno zajmowanie się rocznym dzieckiem ja tez meczy ) Ja pracuje 40 godzin tygodniowo w domu dziecka i jeszcze dorabiam. Jak jej to przetłumaczyć ze jak jestem w domu muszę odpocząć.

Gość Twoja żona potrzebuje sexu
Kup jej psa z szorstkim języczkiem i posmaruj cipkę żony masłem orzechowym. Przestanie narzekać :classic_cool:

Gość xek
nie, nie jest dziwna. sama pracuje 40 h tygodniowo, moj maz tez. oboje sprzatamy RAZEM mimo zmeczenia, gotujemy na zmiane, czy myslisz , ze opieka nad rocznym dzdieckiem nie jest meczaca i odpowiedzialna? ozeniles sie z nia, zeby miec sluzaca, czy dlatego , ze ja kochasz i chcesz byc jej partnerem? to nie sredniowiecze ;)) czasem wystarczy zrzucic klapki z oczu i docenic, co sie ma, podziekowac zonie, ze prowadzi dom, czasami chociaz postarac sie pomoc, czy to takie trudne?

Gość jesteś samolubem
i tyle

uwierz, ze zajmowanie sie dzieckiem to bardzo duzo roboty. nie twierdze, ze Ty sie nie napracujesz ale moze ustalicie sobie np ze w dane dni tygodnia bedziesz jej jakos pomagal wlasnie powiedzmy zmyjesz po obiedzie czy cos w tym stylu;)

Gość zonak
Ale gotowanie obiadu sprzątanie i zajmowanie sie małym ( to chyba jest przyjemności spędzać czas z dzieckiem) nie jest takie meczące jak siedzenie kilkanaście godzin w pracy

chlopie opieka nad dzieckiem to baaardzo ciezka praca. Moze zona niepotrzebnie cie oskarza ze nie robisz nic w domu ale ja tez postaraj sie zrozumiec. Pogadajcie i podzielcie sie jakos obowiazkami w domu a tak bedzie najlepiej

co ty w ogole pleciesz. Trzeba posiedziec jeden dzien z dzieckiem takim malym a zobaczysz jaka ciezka to praca. Kregoslup siada...To tylko pozory ze spedzac czas z dzieckiem to przyjemnosc, jak troche podrosnie to jak najbardziej, ale nie jak ma rok!

Gość bas bassssssssssssssssssssssss
twoja zona tez pracuje tylko w domu,musisz tez jej pomuc ona tez niemoze wszystkiego sama robic, postaw sie w jej sytuacj.

Gość zofia...zz
siedzenie w dom z dzieckiem jest fajne przez 2 dni a wytrzymaj dłużej i jeszcze ogarnij dom to wtedy pogadamy. W pracy to sie wypoczywa wierz mi

Gość zonak
widzę ze tu same "biedne" żonki.... no cóż... takie forum

Gość mnjhh
zamień się z nią, jak masz urlop to Ty tak dla doświadczenia zajmij się dzieckiem i domem, zobaczysz jak to jest. Ja się tak zamieniłem z Zoną i teraz doceniam jej pracę...

Gość bigł
No właśnie, może zaproponuj jej zamianę. "Poleżysz" sobie trochę w domciu

kolega sie chyba sploszyl ehehe albo poszedl zaproponowac zonie ''zamiane''

Gość Same Lenie i Jelenie

Mam podobną sytuację, ale jak czytam wasze odp... To stwierdzam ze z was zwykłe Piczki! 

Moja "Kurewna" nie pracuje mamy dwójkę dzieci w wieku 3lat i 1.5. Kobita nic w domu nie robi  nie pracuje, nie sprząta, no raz na jakis czas zrobi obiadi A wciska mi kit że gdy ja zapieprzam ona też zamierza przy dzieciach... No to fajnie tyle że ona nie jest w stanie ogarnąć domu z dwójką dzieci mając na to sporo czasu. Od tygodnia po ostrej wymianie zdań udowodniłem ze nie umie się zajmować dziećmi i tak WGL to nic nie umie... W dwa dni ogarnąłem dom z dwójką dzieci i po nocnej zmianie... 

Przypuszczam że każda kobita która twierdzi że zajmowanie sie dziećmi czy tez dzieckiem jest "Kurewną" dla której mruganie i oddychanie jednocześnie to sprawa niewykonalna. Weźcie rozspęd a ściana dokończył resztę, nazwał bym was rozkapryszonymi gnojkami ale pewnie większość was jest starsza i o dziwo głubsza od 27latka! Jakoś ja chętnie bym został w domu z moimi dzieciaczkami i dla mnie by to było jak urlop!!! Wy chyba noe wiecie co to jest ciężka robota gdy pod wieczór leżąc juz w łóżku z pełnym pencherzem mówisz sobie "Pier... najwyżej się zleje" Serio. Tak to u mnie wygląda bo niestety mam problem z stawami a pracę noe lekką.

A jeżeli ktos jest ciekawy czemu jestem z taką Babą to sprawa wygląda tak ze czekam aż najmłodszy skarb przestanie jeść cycka tej żmiji! Czyli za ok pół roku kopnę ją w dupsko które non stop rośnie...

Gość Jjghk

Jestem mama 2malych dzieci 1,5r i 5 lat. ja tez nie rozumiem tych jojczacych wkolko mam. Nie pracuje narazie dom blyszczy, sama sprzatam, gotuje bo rozumiem, ze maz dziecko pracuje. Mam czas na drzemke z mlodszym. Popijam kawke jak sie z nimi bawie. Pracowalam wczesniej w fabryce i wiem co to jest zapieprz!  Dlaczego piszecie, ze opieka nad dziecmi to praca? Jak pracowalam nie mialan czasu tak jak teraz na 2 daniowe obiady i sernik od czasu do czasu. Jestem osoba zadbana, zawsze wymalowana, pachnaca. Wieczorem mam czas dla meza i piwko ;) PrZesadzacie i tyle