Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polska Wiara?!

nie opłaca się być prostytutką

Polecane posty

Gość Polska Wiara?!

w obecnych czasach, jedna wielka lipa, nawet na dupie nie można zarobić :-o

jak to nie da sie zarobic na dupie? ja codziennie siedze na dupie i nic nie robie a hajs mam. Malo wiesz o zyciu synu

Gość Polska Wiara?!
wellness - a temat uważnie i ze zrozumieniem przeczytałaś, złotko? :-o sprawdzałam 🖐️

Gość Pan z Urzędu Fiskalnego
Mam nadzieję, że założyłaś na dupie kasę fiskalną?

Jeżeli pobierasz standardową opłatę 150 PLN za godzinę, to potrzebujesz co najmniej czterech klientów którzy by wpadali dwa razy w miesiącu. Wyjdzie 1200 PLN. Wiele prostytutek popełnia błąd polegający na tym że żądają zbyt wysokich stawek - np. 300 PLN za godzinę, a i to tylko za pakiet podstawowy (oral, klasyk). W jakim świecie one żyją ? Pewnie wyobrażają sobie że będą do nich przychodzić sami biznesmeni.

Gość Polska Wiara?!
Kotek, teraz standard to 200zł/h w tym jest (fbg i stosunek) reszta za dopłatą. No są za 300 są i za 1000zł/h i wyobraź sobie, że mają klientów, ale ilu? 1 na tydzień i to taki złoty strzał. A przede wszystkim konkurencja za duża - Warszawa.

Gość Polska Wiara?!
WSTYDZIUCH - najlepiej za darmo, nie?

u mnie na dzielnicy wieczorowa pora przechodzac ulica podjechala autem do mnie kobieta mowiac ze ma do mnie biznes ze za 15f odda mi sie cala Powiem szczerze ze atrakcyjna murzynka Nie powiedzielibyscie ze to dziwka.. oczywiscie wysmialem ja i ja olalem cieplym moczem... Nie mniej jednak jak chcesz zarobic zejdz z ceny..

Gość fggffgd
odloty.pl tutaj masz cennik

Gość Polska Wiara?!
Ale ja nigdzie nie napisałam, że nie zarabiam. Sęk w tym, że za mało. Kiedyś to były czasy, wyciągało się 15tys zł miesięcznie, a teraz? :-o

Gość lollollollol
z co to jest fbg? ja kiedys jak studiowalem to z kolega zadzwonilismy do prostytutki i pwoedziala nam, ze za godzinke to 150 za noc to chyba jak mnie pamiec nie myli 1000 zl, ale zadzwonilismy tak dla jaj. A potem kolega mi mowil abym mu zasponsorowal prostytutke bo ja mialem stypendium i mnie bylo stac, ale stwierdzilem ze moglby na tym zle wyjsc i mu nie zasponsorowalem ;)

Gość lody pistacjowe
francuz bez gumy, nauczy sie z google korzystac