Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniuśka25

jak mam odejśc ;-(

Polecane posty

Gość maniuśka25

Hey wszystkim. Pisze tu chyba dlatego że potrzebuje pomocy nie wiem może kopa jakiejś rady ;-( Jestem z facetem od 10 lat. Nie mamy ślubu mamy synka 14 miesięcznego i od roku razem mieszkamy. i wszystko było by pięknie gdyby nie to ze ja już go nie kocham. Uczucie umarło po tych wszystkich kłótniach wyzwiskach poniżaniach itp. Nie rozmawiamy już ze sobą nigdzie razem nie wychodzimy porostu mieszkamy. Dwa lata temu poznałam chłopaka. Pracujemy razem. Zakochaliśmy się w sobie i wtedy zaszłam w ciąże z moim stałym facetem. Gdyby nie ten fakt już dawno byśmy razem ni byli ale stało się. Juz wtedy nasz związek się rozpadał ale ze względu na dziecko miało się ułożyć. Nie ułożyło się. A facet z pracy nadal mnie kocha. Nadal na mnie czeka i chce być ze mną i z małym. Ja tez chce tego samego. Che z nim być bo go kocham a tu nic już nie czuje. Tylko nie potrafię odejść nie potrafię się wyprowadzić. Cos jest chyba ze mną nie tak ze siedzę z facetem którego nie kocham i z którym nie chce być :-(

Gość maniuśka25
jest może ktoś w podobnej sytuacji ;-(

no widzisz, ja Ci powiem, że wiem coś o tym. Tyle, że nie mogę Ci pomóc. Powiedz mu po prostu..najwidoczniej chyba nie chcesz doznać szczęścia.

Gość maniuśka25
Powiedziałam ze go nie Kocham on o tym wie ale jakoś chyba nie przyjmuje tego do wiadomości i myśli ze to tylko gadanie a tak jest naprawdę

no to od tak po prostu wyprowadź się. Pamiętaj, że do odważnych świat należy. Nie wiem czy nie będzie Ci stękał, bo ja to codziennie teraz praktycznie przerabiam:o

Gość maniuśka25
Musze znaleźć mieszkanie Nie wiem co na to rodzice. Kurde ja to wszystko wiem ;-( Tylko dlaczego nie potrafię tego zrobić skoro tak bardzo tego chcę. Kocham też Michała (kolega z pracy) On na mnie czeka ale długo już czekać nie będzie a ja nie mogę go starcic nie poradzę sobie bez niego

Gość maniuśka25
A stękał będzie na pewno byle na tym tylko się skończyło

Gość maniuśka25
Chyba nikt mi nie pomoże ;-(

Gość zacznij_go_zlewac
jak poczuje łaskę to odejdzie sam... to działa ;] === po pracy zapisuję do ofe: http://ofeneo.pl/lista_ofe zapraszam:)

Gość maniuśka25
Myślę o sobie w sumie może i masz racje bo o nim tez. Nie wiem dlaczego patrze na jego czucia. Myślę o tym co to będzie jak to wszystko ruszę jak zacznę się wyprowadzać nie wiem ;-( Bo je się tego strasznie ;-(

Co na to rodzice? co na to facet z którym jesteś? .... A do jasnej cholery czyje to jest życie ? ???????

Gość maniuśka25
Problem w tym ze nie odejdzie bo mieszkam u niego. Jego rodzice maja pól domu a my drugie pól i to ja muszę się wyprowadzić ;-(

Gość maniuśka25
Nie ma dnia żebym nie myślała o tym jak się wyprowadzić ;-(

Szukasz problemów i usprawiedliwienia do niepodejmowania decyzji. Czasem warto stracić wszystko by odzyskać spokój. To Twój wybór. Im szybciej podejmiesz decyzję tym dłużej będziesz szczęśliwa.