Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kesi01

Mój facet chyba Mnie zdradza?!!

Polecane posty

moja najlepsza kolezanka wyjechala na 2 miesiace a inne mi jakos glupio prosic o to.. najchetniej sama bym to sprawdzila ale jak ?jak podejde to moze mnie zobaczyc ..a wtedy pomysli ze jestem nienormalna. teraz tez nie odbiera..dzwonilam i pisalam :(

Gość dfsdddfdsffs
sieć może przesłać puk. Jak on ci mówi, że głupoty gadasz i że się czepiasz, to powiedz mu stanowczo, że chcesz, żeby miał telefon włączony i żeby go nie chował. Postaw mu taki warunek!

z tym pinem nie bardzo bo bym musiala mu pogrzebac w dokumentach a tego niechce robic.. pozatym ciagle jest zemna jak sie widzimy wiec nie mam nawet jak.

Gość trzydziesty lipiec
facet chyba cie zdradza.... 1. pilnuje komorki 2. wylacza ja 3 wychodzi w piatki i nie odbiera telefonu 4 mowi ze jestes przewrazliwona moj ex to samo robil i mnie zdradzal!!!!! na szczescie wyczulam to bardzo szybko i robil to tylko 2 miesiace a nie latami... A jak odkrylam ze mnie zdradzal? Przez 2 miesiace jak tak mnie traktowal, odeszlam bo mialam juz dosc. Niby walczyl o mnie ale cos juz bez wiekszych staran .No i wydalo sie ze ma kogos, sam mi powiedzial... Takze jak facet tak robi i rozmowy nie pomagaja to zrywac!!!!

Gość dfsdddfdsffs
Wiesz co, facet cię oszukuje i spotyka się pewnie na boku z jakąś laską (sex), chowa i wyłącza ciągle telefon, ty piszesz z tym problemem na kafe a nie chce ci się poszukać w papierach numeru puk? No weż się zastanów.

myslicie ze ktoras kobieta chcialaby sie widywac tylko w piatki ??skoro ma inna to co ona na to ze on ma dla niej czasu tylko pozno wieczorem w piatek bo tak to jest zemna ciagle..no chyba ze do wieczora jakos sie widza..ale musialby znia pisac a przy mnie tego nie robi.

ale ja z nim nie mieszkam...wiec dlatego nie mam jak..a jak jestem u niego to nie siedzimy u niego w pokoju wiec nie mam jak cokolwiek zrobic...

Gość dfsdddfdsffs
trzydziesty lipiec i odważna marzycielka - no właśnie. Jestem facetem akurat, ale też jestem tego samego zdania co wy.

czepiam sie bo wkurza mnie to co robi z kom.... i to ze jak wychodzi to nigdy nie odbiera i nie odpisuje...

Gość dfsdddfdsffs
Ma kogoś - na pewno. Przed sms-ami od kolegów by nie chował telefonu. Ty troszkę zbyt uległa jesteś i podejżewam, że jeszcze długo cię będzie zdradzał a ty nie zrobisz nic, żeby przestał albo nie zerwiesz z nim. No niestety - jak chcesz być z kimś takim, to twoja sprawa.

Gość trzydziesty lipiec
Oj naiwna jestes ,oj bardzo.....Moze tamta laska wie o tobie i wlasnie dlatego tylko w piatki sie widza???? Nowa laseczka mego exa wiedziala o mnie i nie zaszkodzilo jej to w tym aby seksic sie z nim co sobote....Ty nawet nie wiesz jakie kobiety sa. Myslsiz ze kazda taka pozadna i tylko z wolnym facetem sie spotyka? Niektore to maja az kisiel w mjtkach na widok zajetego faceta ...A Twoj robi Cie w konia na 99%

dobra sierotko Ty moja- wpisalam w google "lamanie kodow' i sa programy do tego :"Phone xs lub se tool. . one zczytują tylko kod blokady fona lub go neutralizują na ''0000''. "

Gość trzydziesty lipiec
Szkoda mi ciebie bo jezeli nic z tym nie zrobisz to bedziesz zdradzana nawet latami i obudzisz sie w wieku 40 lat i nagle zamarzysz o dziecku ,normalnym facecie a kazdy bedzie zajety i jak bedziesz sie czula z mysla ze twoj spal z inna kilka lat?

moim zdaniem jest cos nie tak... powiem wam ze ja sie boje cokolwiek zrobic bo on zaraz afery robi itp..chyba jestem przestraszona przez niego ze przez to ze znowu bede mu mowic to znowu sie zemna pokloci itp.. chyba jestem dla niego za dobra...a on to wykorzystuje.. :( widzimy sie tylko jakos po 20 najwczesniej ..wiec caly dzien robi co chce..i ostatnio te piatki sa dla mnie podejrzane..ciekawe co wymysli za tydzien..i dlaej milczy..wiem ze juz sie dzis nie odezwie a ja juz nie bede dzwonic i pisac bo jutro znow zadzwoni z afera ze wydzwanialam do niego jak szalona..

Gość trzydziesty lipiec
dlaczego jestes taka bierna ? mam wrazenie ze tak czekasz na niewiadomo co... Co Ci powie ,w to uwierzysz...tak mina tygodnie, miesiace ...dziewczyno rusz glowa i przestan dawac soba tak pomiatac

Gość trzydziesty lipiec
Co piatek nie obiera telefonu....Powiem Ci ze kazdy facet ktory szanuje i nie zdradza partnerki jak idzie na impre z kolegami to bierze ze soba komorke i odbiera telefon

ale ja nie wiem co mam ztym zrobic ..mam mu powiedziec wprost ze mnie zdradza jak nie mam pewnosci....mam go sledzic??a jak mnie spotka powie ze jestem nienormalna.. twierdzi ze jak idzie do kunpli to nie bedzie dyskutowal zemna przez kom..i ze jak rozmawialmy ze soba pare razy dziennie to ze jak wyjdzie to nie znaczy ze po 22 tez ma dzownic..i pisac

myslalam ze mi mi pomozecie jakos a teraz to juz calkiem nie wiem co robic..100 mysli na minute :( najchetniej pojechalabym teraz do niego sprawdzic co tam sie dzieje i czy faktycznie jest u kumpla :(

dodam ze on swoja byla dziewczyne z ktora byl 3 lata zdradzal .. sam sie przyznal mi do tego..ale mowil ze sie zmienil ze jest inny juz itp.

Gość zdradzona x
sluchaj dziewczyno bylam w gorszej sytuacji moj facet a dotrawalam z nim do 3 lat, zdradzal mnie codziennie. Tlumaczyl sie, z eto przyjaciolak, ze jak sie klocimy to moze z nia o nas pogadac itp itd. robilam awantury, prosilam robilam z siebie idiotke! a on co mowil jej ze ja kocha a mi ze mnie i puenta jest aka ZOSTAWILAM GO....a on? teraz urodzi mu dziecko :) oboje sa siebie warci. Nigdy nie zalowalam, ze odeszlam. dziekuje Bogu za to, ze w pewnym momencie sie ocknelam,

Dziewczyno jak nie mowimy co masz zrobic- wyslij koleżankę ja przeszpiegi jesli nie wynajij- sa takie ktore na zamowienie podrywaja wskazanego faceta iw szystko nagrywaja.. wklep ten program na swoj komputer jak bedzie sie i Ciebie myl podlacz tel i pin bedziesz miala.. Napewno nie rob mu awantury i poważnej romzoy bez dowodow bo Ty moze faktycznie jestes przewrażliwiona

Gość hihihi-hihi-hi-fi
pff hehehe :D jasne że się zmienił... opracował taktykę konspiracji... tyle, że i tak się wyda, bo jego zachowanie jest absolutnie nienormalne i tylko idiotka nie zaczęła by śledztwa by dowiedziec się o co cho spokojnie pokombinuj jak go sprawdzic. niestety facet Cię zdradza ojoj :O to jedyne mądre wytłumaczenie, jeśli okazało by się inaczej byłby to szok ogromny. SPRAWDŹ GO! ale porządnie i z namysłem... z tą koleżanką to jest dobry pomysł. zaufanej psiółce to powierz a dowiesz się na czym stoisz.

on wie ze jestem zazdrosna o niego..i czasami mi specjalnie mowi rozne rzeczy zeby mnie bardziej wkurzyc... mam nadzieje ze faktycznie teraz jest z kolegami...i mnie nie oklamuje...ale dlaczego mu nie ufam..????nie dal mi nigdy powodu do tego a jednak :( moze dlatego ze sama nie bylam fer w poprzednim zwiazku i teraz mi sie wydaje ze on tez tak robi..

Gość zdradzona x
sluchaj prawda jest taka albo Cie zdradza albo Cie zdradza. sa sygnaly, ktore wskazuja na to. Dlaczego nie wzial Cie ze soba? jejku, moj facet- mam wspanialego i WIERNEGO zawsze mnie zabiera ze soba, ja lubie jego kumpli, lubie grac z nimi w bilard, smiac sie. Jezeli jest z nimi powinien napisac esa, zadzwonic. Az tyle go to kosztuje? a moze popis przed kumplami, ze nie jest pod pantoflem i nie musi sie meldowac co godzine? juz to przerabialm nie raz.