Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos mi to wyttlumaczy??

Czy mi sie zdaje czy kobiety lecą na drani??

Polecane posty

co widze jakies pary to w wiekszosci przypadkow kobiety zakochują sie w draniach co je nie szanują a kobiety ich usprawiedliwiają jak to jest?? czy kobiety są az tak glupie i ich emocje zaslepiaja im prawdziwy obraz faceta??

nie bylam jeszcze nigdy z facetem ktory by mnie nie szanowal wiec nie generalizujmy zreszta kobiety pozwalajace sobie na takie cos musza miec cos z glowa :P

Gość SzaraMyszka21
zdaje Ci sie :)

ehe zdaje mi sie?? chcialbym ja nie generalizuje tylko mowie o wiekszosci kobiet a , ze zdarzaja sie wyjatki to jest cos naturalnego lecz mowmy o wiekszosci jestes tym 1 % to super lecz ja stwierdzam pewien fakt i z nim nie dyskutuje lecz zastanawiam sie daczego tak jest??

Kobieta to stworzenie emocjonalne, a jakie emocje może dać miły facet? Drań daje cały wachlarz emocji, stąd jego atrakcyjność w oczach...nie, nie... w mózgu ludzia płci żeńskiej.:)

Gość ererw
cos mi sie wydaje ze twoja poleciala na drania i zostawila super faceta, ciebie i teraz sie zastanawiasz dlaczego , mam racje?

ok masz racje wiec stawiasz kolacje :D

kobiety po prostu wola drani a dlaczego takl jest to nie wiem

Gość horacenta
po prostu milosc nie wybiera :) milosc jest slepa :)

z jednej strony kobiety ktore maja facetow drani dopiero pozniej sie o tym przekonuja, bardziej mnie dziwi to dlaczego z takimi osobami te kobiety pozostaja

Gość her komendante
lecą i lubią mieć dyscyplinę oraz różną dawkę emocji

Gość touch somebody
yeba toory i m w głowie a potem narzekaj ze zdradza i nie da sie owiną wokół palca.typowe zachowanie kobiet z ambicjami społecznymi.

Kobiety z reguły na każdego innego lecą ale nie na nas, wszyscy to dranie, a my? :)

Gość archologiaaa
ja ci odpowiem dlaczego... BO KOBIETY SA NIELOGICZNE dla niej mily dobry facet jest nudny.. wiec ona z takim nie bedzie, conajwyzej bedzie go miala jako przyjaciela ona poleci na skurwiela ktory jest twardy... a najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to, ze kiedy takiego jeszcze nie znaja to pierdola "ze nigdy by z takim nie mogla byc itp" a w realu jest zueplnie inaczej.. tylko twardzi goscie moga miec kobiety, mile baranki ida zawsze w odstawke.. glupie i nielogiczne baby tyle w temacie

mili faceci sa niestety nudni nei ma zadnego dreszczyku nic sie nei dzieje,,,,,,,,,,,po prostu!;)

Gość aguś 21
Na szczęście przychodzi w życiu taki moment, że Ten Drań!!!! tak tej kobiecie dopiecze, że w końcu sobie uświadamia, że popełniła straszny błąd zostawiając Tego Miłego Faceta. Z reguły jest już za późno, ale zawsze przychodzi taka refleksja!!! Niestety o tym, że dokonała niewłaściwego wyboru kobieta musi przekonać się na własnej skórze!!!!! Ale wierzcie mi bardzo cierpi!!!!!