Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berberyll

Młoda laska jak zostaje instruktorką prawka to staje się babochłopem

Polecane posty

Gość berberyll

Ja rozumiem kobietę za kółkiem, jest równouprawnienie i każda laska może sobie śmigać autem ile chce i może być nawet lepszym kierowcą od faceta! Ale nie rozumiem młodej laski, która jest instruktorką (albo nie daj boże egzaminatorką) prawa jazdy!! Sorry, ale ten zawód według mnie to TYPOWO męski fach!! W końcu instruktor musi mieć JAJA, bo gdy kursant stwarza zagrożenie, to musi go zatrzymać, pouczyć, dać konkretne wskazówki! Osobiście nie wyobrażam sobie drobnej, szczuplutkiej laseczki, która uczy faceta jak ma jeździć, a tym samym pokazuje mu przewagę fizyczną. Tak, instruktor ZAWSZE powinien być silniejszy od kursanta, powinien mieć lepszy refleks i być bardzo czujny!! Dlatego sorry, ale aby laska miała u mnie szansę to NIE MOŻE wykonywać zawodu czysto chłopskiego takiego jak instruktor czy egzaminator prawka, dla mnie taka laska jaka by nie była z wyglądu, ZAWSZE BĘDZIE BABOCHŁOPEM Wszystko w temacie :)

ojej, jestem babochlopem (czy tam bede) bo studiuej automatyke :o a w roli instruktora to niejeden CHLOP by sie wystraszyl jak bym go opierdolila :D boze dziecko, wiekszych problemow nie masz? :D

Gość berberyll
No jeśli laska jest naprawdę wysoka albo ma duże stopy (powyżej rozmiaru 41), to jak najbardziej może uczyć jazdy. Takie dziewczyny zawsze są bardzo silne i mają świetny reflex, ale nie drobna niziutka kruszynka 160 cm!! Do takiej na lekcję jazdy chyba nikt by nawet nie poszedł, instruktor MUSI wzbudzać respekt i najlepiej żeby był facetem!! :)

Gość Gabrielle.
zrób jutro pierogi

Gość berberyll
bujamy sie po mieście i trąbimy na wuwuzelach

Gość Shalone
Niektóre kobiety mają większe jaja niż faceci .

Gość berberyll
zajadam w pracy kaszankę na zimno... lepiej się jeździ :)

Gość berberyll
niektórzy faceci mają większe jaja, niż niektóre baby mają cyce :D 🖐️

Gość taa niedobra pupa
Jeździłam z babką instruktorką, miała ogroomne powodzenie - faceci - to wiadomo - bo była ładna, babki się też do niej zapisywały - bo wiadomo że facet z kobiety będzie się naśmiewał - tzn,. często tak bywa... Jaka przewaga fizyczna? Jeszcze takich bzdur nie słyszałam. Przecież kobiety są instruktorkami, nawet nart, koni, wspinaczki, to to samo dokładnie.

Gość taa niedobra pupa
wycofałam się wtedy w podskokach z przytupem na lewą girę i wesoło popierdując macham kosmatym ogonkiem...

Gość no ja bym nigdy do
młodej lski po 20-tce na jazdę nie poszedł!! Do starszej owszem, ale do młodej NIGDY !!! Czego takie dziewczę może niby nauczyć? :(

Gość jxjnbkjbaje
już dawno nie czytałam takiego pierdolenia głupiego :D